novara Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Z racji mojego wzrostu (200cm) szukam woderów dla ludzi o "słusznym" wzroście. Jedyne jakie udało mi się znaleźć, które by mi pasowały to SIMMS G3 i G4. Niestety ich cena jest jak dla mnie powalająca. Może ktoś miał podobny problem i jakoś go rozsądnie rozwiązał?W ostateczności będę zmuszony na wydatek na któreś z w/w.W rachubę wchodzą tylko oddychające.Za wszelkie info z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja ( 195 i 47 rozmiar buta ) używam lemigo lexpo ( cena około 150zł ) mam je od 8 lat i sprawdzają sie bardzo fajnie. Na pewno to nie to co SIMMS i niestety nie oddychają ale zawsze to jakieś rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizior Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Sproboj w Vision Polska mysle ze cos znajda. Ich najmocniejsza strona jest swietny wprost serwis i wspolpraca z klientem. Zadzwon do nich i zapytaj badz wypelnij formularz dotyczacy Twoich wymiarow zostawiajac tel badz mail. Osobiscie mam ikony i w moim przypadku sprawdzaja sie swietnie a 99% wypadow to brodzenie i dlugie drogi do lowiska plus przeciskanie sie przez krzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cześć, ja mam 198 cm wzrostu. Kupiłem fajny kombinezon w Cabelas. Spróbuję znaleźć typ i podeślę. W US mają spore rozmiarówki. Niestety jest też tak, że jak masz rozmiar XXXL (200cm wzrostu) to od razu obwód pasa jest ogromny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 może taimen stx waders rozmiar LL zamówiłem takie przez pomyłke na 188cm i były zbyt długie wg. mnie idealne na 200 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Popieram Kolegę pickok ... też mam wodery Lemigo już od 4 lat i spisują się na medal ... wzrost 196 waga ... idzie w dół ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novara Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tak jak pisałem w pierwszym poście zakładając temat - interesują mnie tylko wodery "oddychające", powód zwykłe mam i nie chcę już ich więcej zakładać z powodu właśnie tego, że "nie oddychają". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Duński Kinetic roz. XLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Gdzie te kinetic można pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 w Polsce chyba nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Amerykański Cabelas ma wersje dla wysokich, poszukaj na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi