domeldoom Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 HejZrzucając pajęczyny z nieużywanego od 2006 sprzętu spinningowego znalazłem młynek: Daiwa Samurai 7i 2500.Nie bardzo nawet pamiętam skąd go mam.CO to za sprzęt? Warte to coś?Tak pytam bo reanimuję spinning, jako metodę i szukam młynka 2000/3000 i zastanawiam się czy szukać czegoś lepszego czy pomęczyć to co mam.pzdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Przeczyscic, przesmarowac, lowic. Wszystko wyjdzie w praniu ???? http://daiwa.com/reel/detail.aspx?id=36 Edytowane 17 Września 2015 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 tak jak kolega wcześniej napisał, tylko praktyka pokaże co jest wart ten kołowrotek, ale myślę że do średniego spinna troszke posłuży. Chyba że szuka kolega czegoś bardziej pancernego z Daiwy, to zapraszam na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi