popek Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ma ktoś takie cacko,potrzebuje opini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ja mam G1, także nie podejdzie pewnie, ale dzięki.Nowe echo nadciąga, także helix zostawiam jako backup na szybkie ryby albo wystawię na giełdzie za grosze- bo po przejściach trochę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bobby0404 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ja mam G1, także nie podejdzie pewnie, ale dzięki.Nowe echo nadciąga, także helix zostawiam jako backup na szybkie ryby albo wystawię na giełdzie za grosze- bo po przejściach trochę jest.A jakie, że z czystej ciekawości spytam? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Helix 5Si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artur.piwo73 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Cześć Koledzy proszę o pomoc.Nigdy nie aktualizowałem mojego echa Helix 5 si.Czy zwykła karta SD wystarczy czy muszę coś zrobić wcześniej (zarejestrować itp.)Proszę o instrukcję. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 G1 czy G2? bo to różny soft jest.Możesz zarejestrować się na HB, będziesz miał dostęp do plików z update bez szukania. Tak, zwykła karta sd wystarczy. Sciągasz aktualizację, ładujesz ja na kartę sd i co ważne kartę wtykasz do slota przy włączonym echu. Jak zapyta czy zgaszasz się, dajesz Tak i czekasz. Echo podmienia soft i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Od jakiegoś czasu nie ma juz opcji z zakładaniem konta , dotęp do aktualizacji jest bez logowania. Wybieramy swój model echa , pliki na kartę i tyle po uruchomieniu wyskoczy informacja czy chcemy wykonać aktualizacjęhttps://www.humminbird.com/support/software-updates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 artur.piwo73 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dziękuję. Popróbuję. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bobby0404 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Helix 5SiAle to nowe jakie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ale to nowe jakie...Jak szczęśliwie dotrze, napiszę. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bobby0404 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jak szczęśliwie dotrze, napiszę. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu TapatalkaOk..Ja też na swoje czekam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popek
Ma ktoś takie cacko,potrzebuje opini...
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi