Ugly Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Niedawno coś czytałem o tym, MBP w W-wie to ok. 60%. Rejonowe nawet nie 50%. Za to pewnie w 100% prawdziwi komuniściZapewne... Zważywszy, ze po wojnie Żydzi stanowili znikomy procent społeczeństwa (zostało ich 30 - 150 tys zależnie od źródeł cytuję za Żydzi w Polsce dzieje najnowsze) ten procent jest zastanawiający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Marcin pamietaj że bardzo dużo "urzednikow" wladzy ludowej przyjechalo na tankach i dostawali obywatelstwo a część "widniala" pod polskobrzmiacymi nazwiskami i nie byla brana pod statystykę. ..zresztą do teraz tak jest.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Taaa, mlode pokolenie anglojezycznych historykow ???? http://m.onet.pl/wiadomosci/wielka-brytania-i-irlandia,4qb1fd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Taaa, mlode pokolenie anglojezycznych historykow http://m.onet.pl/wiadomosci/wielka-brytania-i-irlandia,4qb1fd Była już wyżej wersja angielska. No niestety, mam wrażenie, że głupota urośnie na każdym ugorze. A z drugiej strony czy my nie jesteśmy lekko przewrażliwieni ? Jakiś Irlandczyk, którego być może wk.....ją nasi rodacy na emigracji, w ramach antypolskiej kampanii, wydała z siebie bzdurną zbitkę z kompletnie idiotyczną tezą, najwyraźniej nie mając elementarnej wiedzy...... Czy ja się mam tym przejmować ? Mam to w d........ Niestety pseudonaukowiec Gross jest znacznie groźniejszy, choć niewiele mądrzejszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Była już wyżej wersja angielska. No niestety, mam wrażenie, że głupota urośnie na każdym ugorze. A z drugiej strony czy my nie jesteśmy lekko przewrażliwieni ? Jakiś Irlandczyk, którego być może wk.....ją nasi rodacy na emigracji, w ramach antypolskiej kampanii, wydała z siebie bzdurną zbitkę z kompletnie idiotyczną tezą, najwyraźniej nie mając elementarnej wiedzy...... Czy ja się mam tym przejmować ? Mam to w d........ Niestety pseudonaukowiec Gross jest znacznie groźniejszy, choć niewiele mądrzejszy.Jesteśmy i to bardzo, również mam to w d.....Czy musimy zaprzeczać? Powiedzieć : "tak, zdarzało się ale NIE ZA TO że byli Żydami ale za współpracę z Armią Czerwoną."koniec/kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 A'propos nienawiści do innych ras. Nie wiem czy rok czy dwa temu jeden z przywódców "Aryan Brotherhood" czyli stowarzyszenia przy którym faszyści to może nie przedszkole ale szkoła podstawowa zgodził się w trakcie wywiadu tv na testy DNA, no przecież jest 100% Aryjczykiem. I obciach, wyszło że 14% krwi to Afryka Zachodnia. Wiadomo że podważył, że zażądał powtórnych badań bo jest 100% Aryjczykiem. No i zrobili badania w którymś z najlepszych ośrodków i znowu wyszło 14% Afryki. I jak taki 84% Aryjczyk może być przywódcą 100% Aryjczyków? A jakby tak sięgnąć wstecz ?do swoich dziadków czy pradziadków? Czy jesteście pewnie że nie było w rodzinie Żyda?Cygana?komunisty?Rosjanina?Niemca?Austryjaka? ? Ja sięgnąłem, czy jeśli mój pradziadek nazywał się Leopold Lange i urodził się w Greifenberg (Gryfice) w 1880 to ja jestem Niemcem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Tyle ze to nie my tu nienawidzimy, tu nienawidza nas. I wmawiaja nam najgorsze podlosci. Mozna na to machnac reka, ale ta cala miedzynarodowa agitka antypolska ma jakies podloze i cel. Skutki tej nagonki nie sa jedynie estetyczno-wizerunkowe, tracimy na tym o wiele wiecej ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) A'propos nienawiści do innych ras. Nie wiem czy rok czy dwa temu jeden z przywódców "Aryan Brotherhood" czyli stowarzyszenia przy którym faszyści to może nie przedszkole ale szkoła podstawowa zgodził się w trakcie wywiadu tv na testy DNA, no przecież jest 100% Aryjczykiem. I obciach, wyszło że 14% krwi to Afryka Zachodnia. Wiadomo że podważył, że zażądał powtórnych badań bo jest 100% Aryjczykiem. No i zrobili badania w którymś z najlepszych ośrodków i znowu wyszło 14% Afryki. I jak taki 84% Aryjczyk może być przywódcą 100% Aryjczyków? A jakby tak sięgnąć wstecz ?do swoich dziadków czy pradziadków? Czy jesteście pewnie że nie było w rodzinie Żyda?Cygana?komunisty?Rosjanina?Niemca?Austryjaka?? Ja sięgnąłem, czy jeśli mój pradziadek nazywał się Leopold Lange i urodził się w Greifenberg (Gryfice) w 1880 to ja jestem Niemcem?Może, ze chodzi o https://genographic.nationalgeographic.com/ Szczegółowe badanie mozna (było pare lat temu teraz nie wiem) zrobić za ok $200. Mój brat zrobił a więc wiem co we mnie płynie Edytowane 20 Września 2015 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Może, ze chodzi o https://genographic.nationalgeographic.com/ Szczegółowe badanie mozna (było pare lat temu teraz nie wiem) zrobić za ok $200. Mój brat zrobił a więc wiem co we mnie płynie Pewnie, że tak Marcin. Przedstawiciele narodu w środku Europy, nie oddzielonego od Azji żadnymi przeszkodami, które w wiekach minionych zapobiegałyby migracjom, najazdom, okupacjom i innym czynnikom sprzyjającym mieszaniu narodów i ras muszą tworzyć bogatą mieszankę genetyczną, choćbyśmy nie wiem jak zaklinali rzeczywistość. I na zdrowie Panie i Panowie, bo dzięki temu uniknęliśmy konsekwencji "chowu wsobnego". Zbyt daleko w moją przeszłość nie sięgałem, ale wychodzi na to, że w 3/4 przodkowie nosili rodzime nazwiska, jednak rodzina dziadka od strony mamy ponoć, jak przypowieść rodzinna głosi, od szwedzkich barbarzyńców pochodzi, co kiedyś ojczyznę łupili. W księgach parafialnych i aktach stanu cywilnego, czego świadomość winniśmy mieć, zapisana jest wersja oficjalna, która niekiedy może wykazywać pewną sprzeczność z wersją genetyczną. Dobrze się czując we własnej skórze i w ukochanej ojczyźnie weryfikować tego nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Przeciez tu nie o czystosc genotypu chodzi. Merkel jest w jakims procencie Polka, Tusk Niemcem, nie ma to znaczenia innego niz ciekawostka genealogiczna. Istota wydarzen zdaje sie byc promowanie nowego spoleczenstwa - bez wiekszego znaczenia staje sie rasa, narod, ojczyzna, granica, historia, flaga, hymn, religia.....wazniejsze jest zapewnienie, utrzymanie wysokiego poziomu zycia na danym obszarze geograficznym. Zalozenie jest proste, ale ryzykowne. Masy mlodych ludzi z roznych czesci swiata beda pracowaly na rzecz innej masy, starszych ale zepsutych dobrobytem obywateli nowego typu. Dopoki sami sie zestarzeja, powinni przyjac laicki system wartosci i tego systemu nauczyc swoje dzieci. Nowy swiat oparty bedzie na ekonomii, cala reszta bedzie folklorem. Przede wszystkim religia. I to jest w tym najbardziej naiwne, pustke po chrzescijanstwie szybko wypelnia inne tresci, malo wyrozumiale na lewackie wizje spoleczenstwa ???? Edytowane 20 Września 2015 przez coloumb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Panowie, prosiłem... darujcie sobie te dywagacje.Bez urazy, ale za chwilę wątek wyleci, bo zabraknie w nim "neutralności światopoglądowej". Po prostu- jeśli ktoś uważa, że ta plujka powinna oddać odznaczenie (bo w to, że przeprosi nie wierzę), to proszę podpisać i potwierdzić w mailu.W tej chwili jest już prawie 4300 podpisów i każdy ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Bez przesady, to co napisalem, jest tylko faktem. Nie ma nic wspolnego z polityczna poprawnoscia, jej brakiem, swiatopogladem takim czy innym. Swiat sie zmienia, zauwazam jedynie pewne niuanse. Nie zamierzam isc w kierunku, ktory moglby powodowac zamkniecie tematu. Zreszta, moge juz rownie dobrze nic nie pisac, wszyscy obserwujemy to na zywo i sami sie o wszystkim przekonamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Bez przesady, to co napisalem, jest tylko faktem. Nie ma nic wspolnego z polityczna poprawnoscia, jej brakiem, swiatopogladem takim czy innym. Swiat sie zmienia, zauwazam jedynie pewne niuanse. Nie zamierzam isc w kierunku, ktory moglby powodowac zamkniecie tematu. Zreszta, moge juz rownie dobrze nic nie pisac, wszyscy obserwujemy to na zywo i sami sie o wszystkim przekonamy.Ty to wiesz, my to wiemy, administracja niestety nie zawsze... W imię kneblowania... tfu, znaczy tej - poprawności politycznej Dlatego lepiej nie ciągnąć tematu, przynajmniej tutaj bo ten wątek nie zasługuje na odejście w niebyt. Edytowane 20 Września 2015 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Panowie, prosiłem... darujcie sobie te dywagacje.Bez urazy, ale za chwilę wątek wyleci, bo zabraknie w nim "neutralności światopoglądowej". Po prostu- jeśli ktoś uważa, że ta plujka powinna oddać odznaczenie (bo w to, że przeprosi nie wierzę), to proszę podpisać i potwierdzić w mailu.W tej chwili jest już prawie 4300 podpisów i każdy ma znaczenie. Masz rację, za daleko odjechaliśmy. Panowie dajmy na wstrzymanie. Ja daję, czekam na tłumaczenie i najpewniej dołączę z podpisem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Pelna zgoda. Milcze. Na zakonczenie ciekawostka z dzisiejszego onetu, potwierdzenie tego, o czym wspominalem - http://m.onet.pl/wiadomosci/tylko-w-onecie,3ksx8k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Panowie dajmy na wstrzymanie. Ja daję, czekam na tłumaczenie i najpewniej dołączę z podpisem.Panowie, a czemu sobie macie dawać na wstrzymanie? No przecież jest kolejna przestrzeń publiczna do zawłaszczenia. Kolejną petycję proponuję w temacie dołożenia do loga portalu jakiegoś symbolu chrześcijańsko narodowo - radykalnego. Jeżeli temat jeszcze nie został zamknięty, znaczy się jest szansa na sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Panowie, a czemu sobie macie dawać na wstrzymanie? No przecież jest kolejna przestrzeń publiczna do zawłaszczenia. Kolejną petycję proponuję w temacie dołożenia do loga portalu jakiegoś symbolu chrześcijańsko narodowo - radykalnego. Jeżeli temat jeszcze nie został zamknięty, znaczy się jest szansa na sukces. Twój nick tłumaczy chyba wszystko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Bardzo proszę, mamy występ plujki w Polsce: http://m.interia.pl/fakty/news,nId,1889859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Podpisałem petycję, bo już choćby ostatni występ tego pajaca chorego z nienawiści, dał mi ku temu powód. I znowu "najjaśniej oświecona" Krytyka Polityczna" stała się areną do takich występów. Polska się nie rozliczył z Holocaustu ...... ciekawe k.... mać co autor ma na myśli ? Polska kraj ludzi najliczniej uznanych za " Sprawiedliwych wśród narodów świata" 6532 naszych rodaków odznaczono tym medalem instytutu Jad Waszem. Pokłosie, Ida, wiele publikacji, które niekwestionują epizodycznych jednak przypadków zabójstw dokonywanych przez Polaków na Żydach, ale k..... nadal jesteśmy nierozliczeni. Krew człowieka zalewa jak to słyszy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Panowie, a czemu sobie macie dawać na wstrzymanie? No przecież jest kolejna przestrzeń publiczna do zawłaszczenia. Kolejną petycję proponuję w temacie dołożenia do loga portalu jakiegoś symbolu chrześcijańsko narodowo - radykalnego. Jeżeli temat jeszcze nie został zamknięty, znaczy się jest szansa na sukces. Jarek Kuźniar ??? Aleś się schował. Nie wiedziałem, że wędkujesz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 @theslut Co ma wspólnego plucie na Polskę i Polakow z jakimiś obozami politycznymi(obojętnie jakimi)? Nie pojmuje związku ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Twój nick tłumaczy chyba wszystko.Do spółki z avatarem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jarek Kuźniar ??? Aleś się schował. Nie wiedziałem, że wędkujesz.Adaś, Adaś Hofman, to naprawdę Ty? Te twoje (wy)czyny to jakieś takie niepatriotyczne były, że ciężko się połapać, że to waszmość. Jak to mówią, diabeł w ornat się przebrał i ogonem na mszę dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Teraz to ja, chociaz sam mam za uszami, prosze o spokoj. Niech pozostanie cisza. A zaczepki, ktorych nie pojmuje, niech pozostana bez reakcji, nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 @theslut Co ma wspólnego plucie na Polskę i Polakow z jakimiś obozami politycznymi(obojętnie jakimi)? Nie pojmuje związku ! No ja też nie pojmuję czemu co niektórym wszystko się kojarzy z tymi "niedobrymi" Żydami. Ale jak już, to wiadomo Polska tylko dla Polaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi