Hanibal Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Witam. To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość ;-) Jeśli taki temat już był, to proszę o odesłanie jeśli nie, to o odp. Do rzeczy. Szukam wędki do opadu, na której będę czuł gumy od 7 do 12cm na główkach od 5 do max 12 gr. I teraz istotna sprawy a mianowicie kij ma być bardzo czuły, szybki przy rybie przechodzić w parabole i mieć zapas mocy. Pewnie metrówek nie będzie, ale nie chcę w myślach odmawiać koronki przy 70 cm sandaczu albo szczupaku. Oczywiście chciałbym czuć dobrze opad już na gumie 7cm z główką 5gr. Cena do około 1000 zł. Żadna pracownia mnie nie interesuje, ponieważ pracuje i mieszkam w DE, a w Pl tylko bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Stc lxs610mlxf mozna trafić w cenie 1000zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Jeszcze fajnie, jakbyś podął przybliżoną poszukiwaną długość kija... (brzeg czy pływadło). Z pracownią można wszystko załatwić mailowo i telefonicznie i tylko umówić się na odbiór w momencie, gdy będziesz w Polsce. Edytowane 19 Września 2015 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Stc lxs610mlxf mozna trafić w cenie 1000zlnawet o 300-350zł taniej bywają. Świetny kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Miałem zakładać podobny temat wiec chętnie poczytam propozycje kolegów. Mnie interesuje kijek o długości około 290 i na chwile obecną jestem praktycznie zdecydowany na LES96MLF2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 ten wymienony powyżej przez kolegów blank jest super. Tylko nie mam pojęcia gdzie i u kogo najlepiej go uzbroić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Miałem zakładać podobny temat wiec chętnie poczytam propozycje kolegów. Mnie interesuje kijek o długości około 290 i na chwile obecną jestem praktycznie zdecydowany na LES96MLF2. Robiłem niedawno oczko mocniejszego w długości 2,75 tylko jakos go nie widzę do opadu w zadanych wczesniej przynetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Długość jaka mnie interesuje to około 220-245cm. Jeśli chodzi o pracownie to jakoś nie mam przekonania. Będę łowił głównie z łódki ale chciałbym czasami podłubać w niedużej rzecze z brzegu z małymi woblerami typu hiciorek widła. St. Croix jak najbardziej ale może coś innych producentów z za wielkiej wody? A może jakiś ciekawy Sportex albo Hardy to widuje tutaj w sklepach. Dodam że chciałbym żeby wędka byłą w 2 cz. Edytowane 19 Września 2015 przez Hanibal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyanek Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Zainteresuj się LTWS80MLF2, ogarnie 15 g + guma, zawodnicza 5 Widła lata bardzo dobrze .Łowię nim na Odrze z łódki i z brzegu, daje radę z woblerami w dużym nurcie.Niestety cena minimalnie przekracza budżet . Edytowane 22 Września 2015 przez yyanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Znalazłem tutaj avs70mlf2 na sprzedanie i wezmę tego jako początek przygody z St Croix. A czy przygoda się rozwinie to pokaże czas, wędka i ryby. Może znajdzie się ktoś, kto posiada wyżej wymieniony i użytkuje na tyle długo, że co nieco będzie mógł naskrobać. Edytowane 23 Września 2015 przez Hanibal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi