przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam Czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa gwarancji w St. CroixWedka zakupiona u polskiekiego dystrybutora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wszystko zależy od tego jaki model St.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Avid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 A ja chetnie bym sie dowiedzial jak to wyglada z gwaracja na blanki Moze ktos mial doczynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam http://www.corona-fishing.pl/gwarancja/ Avid objęty jest dożywotnią gwarancją. Pod powyższym linkiem znajdują się warunki gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam,czy to blanki czy całe wędki to wysyła osoba sprzedająca owe rzeczy,jedynie płaci się za wysyłkę ze Stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ps.i nie ważne jest jaki to model wędki jak ktoś powyżej napisał,we wszystkich modelach gwarancja wygląda tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Akurat nie, bo zalezy od modelu wedki. http://www.stcroixrods.com/service-warranty/service-warranty-policies/ Edytowane 19 Września 2015 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Czemu płaci się.za.wysyłkę. Nie rozumiem gwarancja to gwarancja. Jest jeszcze rekojmia która obowiązuje sprzedawcę przez dwa.lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 To reklamuj tam gdzie kupowałeś o nie kombinuj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Czemu płaci się.za.wysyłkę. Nie rozumiem gwarancja to gwarancja. Jest jeszcze rekojmia która obowiązuje sprzedawcę przez dwa.lata. Jak kupowałeś to zapewne zgodziłeś się na warunki gwarancji a tam te koszta są wykazane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Czemu płaci się.za.wysyłkę. Nie rozumiem gwarancja to gwarancja. Jest jeszcze rekojmia która obowiązuje sprzedawcę przez dwa.lata. Zadzwoń do Rzecznika Praw Obywatelskich.Druga opcja:Wypełnij formularz elektroniczny UOKiK . (To i tak lepiej. Dawniej mogłeś jedynie pisać na Berdyczów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dokładnie tak jak pisał noname ,Pewnie byłeś informowany przy zakupie.Zadzwoń do Żbika z Łodzi na 100% wszystko wytłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jak kupowałeś to zapewne zgodziłeś się na warunki gwarancji a tam te koszta są wykazane...spoko jesli uwazasz ze musisz doplacac za naprawe gwarancyjna. to po co gwarancja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 To reklamuj tam gdzie kupowałeś o nie kombinuj.Chyba normalne jak sie pyta. Po to jest forum! To nie ma nic wspolnego z kombinowaniem. LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Miałem złamany STC. Pochodzę z Łodzi, więc poszedłem do Wojtka i reklamowałem. Dostałem nowy patyk, ale po paru miesiącach. Za przesyłkę zapłaciłem 60 zł. Tak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Miałem złamany STC. Pochodzę z Łodzi, więc poszedłem do Wojtka i reklamowałem. Dostałem nowy patyk, ale po paru miesiącach. Za przesyłkę zapłaciłem 60 zł. Tak to działa.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jak ja kupowałem swoją elitke to gwarancja była bez płatna . A po kilku latach wprowadzili opłatę. To jakie warunki mnie obowiązują , bo ja k kupowałem to gwarancja była na innych zasadach niż teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 spoko jesli uwazasz ze musisz doplacac za naprawe gwarancyjna. to po co gwarancja?A któż Ci powiedział, że za naprawę masz zapłacić? :-)Niestety takie mamy czasy, że trzeba czytać to co małymi literkami napisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 W poniedziałek działam zobaczę co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nie ma żadnej Polskiej gwarancji na St.croix.Wina zawsze jest twoja bo przecież musiał być gdzieś puknięty lub przeciążony .Czy nie będziesz płacił za naprawę to niby decydują w USA.Nasi handlarze umywają ręce .I tak czekasz w niepewności 3 miesiące bo musi im się nazbierać większa ilość uszkodzonych dopiero wysyłają. Płacisz za przesyłki i do tego opłata z kapelusza . Mnie wyszło za Legenda prawie 300zł który rozleciał sie po 6 miesiącach .Czekania jest 3 miesiące . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 To całe szczęście że moja elitka straciła lakier za starych dobrych czasów i nic nie musiałem płacić. Tylko ciekawe jak będą traktować klijentów którzy kupili wędki przed wejściem w życie nowych zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 To całe szczęście że moja elitka straciła lakier za starych dobrych czasów i nic nie musiałem płacić. Tylko ciekawe jak będą traktować klijentów którzy kupili wędki przed wejściem w życie nowych zasad.Nie liczylbym na specjalne traktowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ja również kupowałem swoją elitke w Łodzi i z tego co pamiętam to chyba podpisywalem jakaś gwarancję i z tego co pamiętam są dwie gwarancje jedna obejmuje czas chyba dwu letni i jeżeli w tym czasie coś stanie się z wędziskiem to nie ma żadnych opłat. Opłaty są naliczone po tym czasie a wysokość ich jest uzależniona od kursu dolara.Tak to jakoś zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ja również kupowałem swoją elitke w Łodzi i z tego co pamiętam to chyba podpisywalem jakaś gwarancję i z tego co pamiętam są dwie gwarancje jedna obejmuje czas chyba dwu letni i jeżeli w tym czasie coś stanie się z wędziskiem to nie ma żadnych opłat. Opłaty są naliczone po tym czasie a wysokość ich jest uzależniona od kursu dolara.Tak to jakoś zrozumiałamTeż tak myślałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi