Skocz do zawartości

Gwarancja St.ctoix

przemyslaw_pajak

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu płaci się.za.wysyłkę. Nie rozumiem gwarancja to gwarancja. Jest jeszcze rekojmia która obowiązuje sprzedawcę przez dwa.lata.

Jak kupowałeś to zapewne zgodziłeś się na warunki gwarancji a tam te koszta są wykazane...

Czemu płaci się.za.wysyłkę. Nie rozumiem gwarancja to gwarancja. Jest jeszcze rekojmia która obowiązuje sprzedawcę przez dwa.lata.

Zadzwoń do Rzecznika Praw Obywatelskich.

Druga opcja:

Wypełnij formularz elektroniczny UOKiK . 

(To i tak lepiej. Dawniej mogłeś jedynie pisać na Berdyczów). ;)

Nie ma  żadnej Polskiej gwarancji na St.croix.

Wina zawsze jest twoja bo przecież musiał być gdzieś puknięty lub przeciążony .

Czy nie będziesz płacił za naprawę to niby decydują w USA.

Nasi handlarze umywają ręce .

I tak czekasz w niepewności 3 miesiące bo musi im się nazbierać większa ilość uszkodzonych dopiero wysyłają.  

Płacisz za przesyłki i do tego opłata z kapelusza . 

Mnie wyszło za Legenda prawie 300zł który rozleciał sie po 6 miesiącach .

Czekania jest 3 miesiące .

• Like 1

Ja również kupowałem swoją elitke w Łodzi i z tego co pamiętam to chyba podpisywalem jakaś gwarancję i z tego co pamiętam są dwie gwarancje jedna obejmuje czas chyba dwu letni i jeżeli w tym czasie coś stanie się z wędziskiem to nie ma żadnych opłat. Opłaty są naliczone po tym czasie a wysokość ich jest uzależniona od kursu dolara.Tak to jakoś zrozumiałam

Ja również kupowałem swoją elitke w Łodzi i z tego co pamiętam to chyba podpisywalem jakaś gwarancję i z tego co pamiętam są dwie gwarancje jedna obejmuje czas chyba dwu letni i jeżeli w tym czasie coś stanie się z wędziskiem to nie ma żadnych opłat. Opłaty są naliczone po tym czasie a wysokość ich jest uzależniona od kursu dolara.Tak to jakoś zrozumiałam

Też tak myślałem :)

• Like 1