Skocz do zawartości
  • 0

Komu duże sztuki

Gość Jarek K.

Pytanie

Witam . Zapierdzielam na ryby dość często w moim środowisku wędkarskim można by powiedzieć zawsze na wodzie. Pomimo iż lowie dopiero kilka lat nie jestem wirtuozem każdej z technik metody spiningowej i choć boczny Trok ,drop shot i uganianie się za kleniami nie do końca mi pasi , to w kilku innych aspektach czuje się całkiem niezły i nie powiem mam wyniki tzn.

I właśnie tu zaczynaja się schody lowie dużo ale nie zawsze te duuuuze i największe ,zdarza się ze kolega który zabiera się ze mną na jakiś wypadzik a wodę widział miesiąc temu puknie jakiegoś smoka a u mnie slabiocha nie wiem czy wy tez tak macie ze często gęsto "niedzielny" wędkarz w waszej ekipie swieci trofeami ,bo jak dla mnie chyba nie tylko początkujący ma szczęście .

Pozdrawiam i zycze duuuuuzych ryb . Ps. W tym roku poprawiłem kilka zyciowek może woda w końcu dała za ta wytrwałość

• Like 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Co do kobiet , to moja była ze mną w tym roku pierwszy raz w trolingu

i trafił jej się sumik 8 kg i ile było radosci :) drugi wyjazd znowu 7 kg

a ja w tym czasie nic , więc powiedziała że mnie nauczy łapać :D

Myśle zł moja widząc sumika wjeżdżającego na łódkę zamieniła by się z nim miejscami i równie szybko wyjechała by ze strachu do wody
  • Like 2

• 0

Myśle zł moja widząc sumika wjeżdżającego na łódkę zamieniła by się z nim miejscami i równie szybko wyjechała by ze strachu do wody

Fajnie, fajnie. Nie trolluję, ale mam nadzieje, że moją kiedyś coś wystraszy podobnie. Dobrze, że pogoda powoli jesienna się robi - czas na duże sztuki w "samotności". ;)

• 0

Fajnie, fajnie. Nie trolluję, ale mam nadzieje, że moją kiedyś coś wystraszy podobnie. Dobrze, że pogoda powoli jesienna się robi - czas na duże sztuki w "samotności". ;)

Ta jesień już daje pierwszy dzień jesieni ,byliśmy z kolega na szczur-pakach i miłe zaskoczenie wypad na dwie godzinki i 103 i 87 jesień będzie gruuuba tego roku ( na to liczę)

• 0

Co do kobiet , to moja była ze mną w tym roku pierwszy raz w trolingu

i trafił jej się sumik 8 kg i ile było radosci :) drugi wyjazd znowu 7 kg

a ja w tym czasie nic , więc powiedziała że mnie nauczy łapać :D

Taaaa. Kobiety, choć piękne, potrafią być bezczelne!!! ;)