Gumofilc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 A ja widze, ze jednak sie zmienia wszystko bardzo powoli.Jezeli sie szuka sprzetu i jednoczesnie nakierowuje dyskusje na jakis konkretny segment na rynku to jakie moga byc odpowiedzi...?I takie zdjecie z chwili obecniej...na tamat? Moim zdaniem tak...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 To ten SC III 270 15 lb ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Z Dragona nic co ma wysokomodułowy grafit. Jedyny z kilkunastu który przetrwał to 10-11 letni Tournament Supr Fine HDC 2,7m z pierwszej serii z trudem niegdyś kupiony. Reszta to obecnie grafitowy chrust (nie pali się dobrze). Łącznie miałem z 5 niby lepszych patyków. I w efekcie moje biurko na dzień dzisiejszy wygląda jak biurko @Guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie, to taki potworek z serii Heavy jiging. Ale grafitowy, jako jedyny z serii... 2,1m 30LB. Mysle, ze G1000 material - tak sie zachowuje.Za te SC III sie biore, na razie rekojesci pokleilem... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie, to taki potworek z serii Heavy jiging. Ale grafitowy, jako jedyny z serii... 2,1m 30LB. Mysle, ze G1000 material - tak sie zachowuje.Za te SC III sie biore, na razie rekojesci pokleilem... Gumo To co dla zmyly podkladasz naklejki od blankow St Croix jak to Lamiglas ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Skad wiesz, moze to Team Dragon? Zeszta starzejesz sie i niedowidzisz...obok lezy i Lamiglas... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ano lezy.... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 I jak...dobre bedzie...?Na szzcytowce wydaje sie ok, ale chyba przesune te najblizsze kolowrotka bo sie gnie... Tak teraz to ten SC 3. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widze, ze trzeba zdjeciowki na raty bo nic nie widac...Teraz po poprawkach jest lepiej. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Biuro bys posprzatal fajny kijek wyszedl, a sie wzbraniales przed tymi SC... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Oj Panowie. A nie prościej było nowy wątek, w tej chociażby zakładce utworzyć? Mam już tytuł: W pracowni u Gumo Bo ciekawe a znaleźć będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Paweł, co prawda brak mi doświadczenia a to co mam, oparte jest na montażu i przeróbkach szklaków Germiny, czy Tokoza ale drugą od szczytowej umieściłbym bliżej szczytu. Inaczej mówiąc, wszystkie przelotki przesunąłbym sukcesywnie, w kierunku szczytowej. O jakiś ..... trudno z foty wnioskować. 1 cm To widać właściwie dopiero gdy zmniejszy się naciąg linki do minimum. Na zdjęciu naciąg jest mocny i tego ugięcia nie da się zobaczyć i ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Waldku, dobrze kombinujesz..jednak...jak nadmienialem, te zdjecia nie oddaja w zasadzie nic z realiow.Gdybym przesunal przelotki do przodu nic bym nie zyskal - przy duzym obciazeniu (pewnie troche to widac) na przelotkach bliskich szzcytowce i tak linka uklada sie rownolegle do blanku.Za to popieprzylbym wszystko w srodku blanku wzglednie blank gialby mi sie za bardzo przy rekojesci.Uzbrojenie blanku spiningowego jest dla mnie zawsze kompromisem pomiedzy osiagniecie warunkow do wykonania dlugiego rzutu z duza latwoscia a wykorzystaniem mocy blanku.Wg mnie to zostalo osiagniete na 2 ostatnich zdjeciach...(blank jest wybitnie do rzutu a nie do trolingu) Takze, pojechalem dalej z tym koksem... W miedzyczasie pojawil sie tester... I siec gotowa... Gumo p.s.Sprzatac....a po co? <_< niejedna nic trzeba bedzie jeszzce wysnuc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Gumo swietnie Ci to wyszlo .Ja bym tylko troche raczkie podrasowal . http://image.made-in-china.com/2f0j00seSQjYVznRqO/Fishing-Ta ckle-Fishing-Rod-Trolling-Rod.jpgpozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 No niestety to nie tak szybko idzie...w wiekszosci modeli, ktore korzystajac z powodzi, zmierzam w koncu pozbroic, sa zrobione rekojesci, spacingi, tak gdzie sie da i zdazylem - omotki... I jeszzce trzeba bedzie to spaprac lakierkiem... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Szlifierka do zgładów Gumo mam taki sam sprzet hehe jak szef wejdzie na jerkbaita to sie przewróci hehehe no chyba ze sam jestes sobie szefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No...to poczatek juz masz uczyniony. Ale kto powiedzial, ze ta szlifierka musi byc koniecznie do zgladow? U nas wzgledna demokracja jest... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Niezle to Ci wychodzi a bałagan taki jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 okurdebalas, Gumo, fajne te WC wytoczyłeś mam nadzieję że dasz przetestowac? Okazja już za parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Do testowania?Kurde...zastanowie sie, takie ladne... <_< Prawda pare dni a tu przepustowosc produkcji mi siada... Do tego przynajmniej kreciola w sumie nie potrzeba. postawilem mniej wiecej w pionie i prosto zalane wyglada, ze jest.. No, jade dalej z tym koksem.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Po eksploatacji zdumiewajacej a nieraz i niezgodnej z przeznaczeniem (ryby powyzej 15-20kg, za ciezkie glowki, sciaganie lodki do zaczepu,...,...) przyszedl czas na renesans MXFa 8'6..czas najwyzszy bo juz ktoras przelotka zaczela wyłazic... Najpierw ciach przelotke... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Po skrobance, organoleptycznie juz nie to samo aczkolwiek... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 To twoj czy mój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam Gumo czy pierścionki toczysz z aluminium , zabezpieczasz je jakoś przed utlenianiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi