Rajfel Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Drogi Kubo chyba nie dokładnie szukałeś bo ja tam widzę całe dziesięć. Edytowane 4 Października 2015 przez Rajfel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Drogi Kubo chyba nie dokładnie szukałeś bo ja tam widzę całe dziesięć. Teren przeszukany metoda "świnia na trufle" Było jedynie 7szt na tej powierzchni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ostatnio ledwo starczyło wiaderka, dziś zabrałem największe z dostępnych i niewiele zabrakło aby zebrać do pełna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Mogę wam tylko pozazdrościć takich pięknych grzybów . W tym roku przez trwającą 2 miechy suszę , u Mnie nie ma nawet psich !!! Edytowane 5 Października 2015 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A taka minę miał mój pies jak mu powiedziałem ze jedziemy w teren a grzyby 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Bedac dzis po raz pierwszy na grzybach w Szczytnie udalo mi sie nazbierac konkretnie grzybów kompletnie nie znajac lasu nie wchodzilem dalej jak 50 metrów od ulicy. Sporo borowikow, podgrzybkow, kozlarzy oraz MNOSTWO nie ido przebrania "turkow badz tzw kolpakow". Mysle ze jako wyjazd w nieznane nie można narzekać na efekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Bedac dzis po raz pierwszy na grzybach w Szczytnie udalo mi sie nazbierac konkretnie grzybów kompletnie nie znajac lasu nie wchodzilem dalej jak 50 metrów od ulicy. Sporo borowikow, podgrzybkow, kozlarzy oraz MNOSTWO nie ido przebrania "turkow badz tzw kolpakow". Mysle ze jako wyjazd w nieznane nie można narzekać na efekty.Pewnie turków tam nikt nie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Error jeżdząc samemu na grzyby, zabierasz tyle koszy i wiader w nie sprawdzone miejsce, o to masz nosa.Narobiłeś kursów do autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z partyzanta w obcym terenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Error jeżdząc samemu na grzyby, zabierasz tyle koszy i wiader w nie sprawdzone miejsce, o to masz nosa.Narobiłeś kursów do autka.Byłem z babcia , dziadkiem i jednym znajomym. Wybór padł na Szczytno ponieważ był to wyjazd w ciemno a tam ode mnie najblizej 180 km. W " moich" miejscach pod stolicą niestety grzybów brak. A co do tych turków to miejscowi zbierali młode osobniki duże zostawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 bo tylko młode którym kapelusz nie "odkleił" się jeszcze od trzonu nadają się do marynowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dzisiejsze wiadro na "szybko" przed robotą szkoda że czas gonił bo była szansa na rekord tej jesieni.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A rydze ktoś zbiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dzisiejsze wiadro na "szybko" przed robotą szkoda że czas gonił bo była szansa na rekord tej jesieni.. Cudne Kolego! Zadroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Na polanie.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Żbiku bogaty zbiór na południu kichaNa wschodzie pusta kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Po raz kolejny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dziś 5 godzin spaceru po lesie efekt taki ze nawet 1 trujaka nie znalazłem.Las tak suchy że jedna zapałka i było by jedno wielkie ogniocho.Nie na taką jesień czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dziś na wariata skoczyłem po pracy na jak się okazało dwie godziny.. po drodze dwa razy utknąłem w korku i w lesie byłem o 16.. las wydaje się już zmęczony nieustannym nękaniem przez człowieka; mchy poryte lepiej niż jakby zabrało się za to stado dzików, wokoło powyrywane okazy grzybów niejadalnych, widok jak z dopiero co uciszonego pola walki. Prawdziwków już coraz mniej, na oko jakieś 30 sztuk, miałem nieodparte wrażenie że bajka jaka trwała przez ostatni tydzień zbliża się do końca, mrozy chyba zrobiły swoje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 U mnie słabo z grzybami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja czekałem z upragnieniem na deszcz, a tu pech , bo zamiast deszczu mam śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 No niestety, u mnie to samo.. a jeszcze wczoraj wydarłem z lasu ponad 60 tkę "prawdziwnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Nocne przymrozki na razie zakończyły polowanie na prawdziwki.Teraz zapowiadają deszcz i następny tydzień ciepły.Będą jeszcze grzyby!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Natura 2000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Moja drużyna (ja żona i 2 córki) wiaderko w sumie.... 6 km po lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi