Jozi Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Moja drużyna (ja żona i 2 córki) wiaderko w sumie.... 6 km po lesie...Tomek gdzie atakowałeś? Czarnorzeki, Bóbrka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Bóbrka... później Faliszówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Sprzed kilku dni....Tym razem "Miejscowe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Sprzed kilku dni....Tym razem "Miejscowe"No i mnie poddrażniłeś, jutro z rana jadę do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie wiem Przemo czy to Ci pomoze ale powiem jak jest u mnie. Las omijam szerokim łukiem bo tam nie ma nic. Wszystko zebrane w tzw "samosiewkach" pojedyncze choinki z podłożem trawiasto borówkowym. Kazdy te miejsca omija co mnie dziwi bardzo i gna do lasu. Ja wracam z wiadrem 17L a inni nic. Fakt faktem zbieram maślaki ale mysle ze w sytuacji jak nikt nie zbiera nic to i maślak daje radość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dzis bylem znow na miejscowce i dalo sie zebrac lubianke na czubato +/- 3kg niestety nie zrobilem zdjecia . Wszystko swierze najwyzej 2 dniowe idealne na marynowanie. Jest nadzieja i wiele wskazuje ze to nie koniec. W srode lub czwartek lece na warmie wiec postaram sie dac info jak sytuacja ma mazurach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 W Świętokrzyskim mieliśmy ostatnio trochę śniegu.. zanim spadł zaliczyłem wypad na ponad 60 sztuk prawdziwków. Miałem wrażenie że w lesie iglastym się kończyły, w liściastym zaczynały. Po śniegu byłem w niedzielę.. w lesie iglastym jeszcze ponad 30 sztuk prawdziwków, w liściastym totalne zero.. niedługo wybiorę się na kolejny rekonesans.Aha, istny wysyp rydzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Michale nie zapomnij napisać jak wypadł rekonesans bo wybieram się w twoje strony trochę powłóczyć się po lesie i pooddychać świętokrzyskim powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Godzina dwadzieścia i SETKA Młodziutkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik679 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 W tym roku słabo z grzybkami , mało deszczu a teraz już zimno się zrobiło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bierac Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Panowie czy siwki i zielonki zawitały juz do waszych lasów ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dzisiejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Bierac - ja cały czas czekam, lubuskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kamil poszczułeś, pojechałem wczoraj do lasu, dwie godzinki spacerowania i wiadereczko 15 l nazbierałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Prawidlowo ja ruszam jutro a gdzie byles? Edytowane 24 Października 2015 przez Error_Error_Error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kamilu w swoich stronach na lasach złoczewskich, 20 km od Sieradza. Jutro nie ma po co jechać, po weekendzie, w środę dopiero jak grzyby odskoczą po nawałnicy grzybiarzy sobotnio-niedzielnych a będą rosły bo w lesie mokro i ma być ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Plan na jutro, rano grzyby, po grzybach szczupaki :-) Już myślałem, że w tym roku nie będzie grzybków a tu proszę jakie miłe zaskoczenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dziś.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 No i znów podniosłeś ciśnienie, muszę zaczekać do środy, czwartku niech odrosną, bo po szaleństwach weekendowych grzybiarzy nie ma co dziś jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Na mazowszu gąski się ruszyły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 No i znów podniosłeś ciśnienie, muszę zaczekać do środy, czwartku niech odrosną, bo po szaleństwach weekendowych grzybiarzy nie ma co dziś jechać.W srode i ja znow cisne na grzyby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Z dziś.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Teraz to już przegiąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Teraz to już przegiąłeś. Poowiem Szczerze ze grzyby ktore sa u mnie sa same młode świeżo wyrosniete i zeby uzbierac te 10 L naprawde trzeba sie sporo nachodzic. Duzych i starych juz nie widziałem wszystko pod marynowanie. Ale spadło juz tak duzo lisci ze szukanie sprawia wiecej nerwow niz przyjemnosci tak wiec juz chyba zakoncze sezon.. aczkolwiek roznie moze byc Zaczynaja sie pokazywac Gąski zielone i Siwe. Jak uda sie jeszcze wyskoczyc to postaram sie cos wstawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Głównie gąski... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi