Arbuzowski Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 WItam ile moze byc warta taka wędka znalazlem ja u dziadka w piwnicy jest mi nie potrzebna wyglada na muchowke ile moze byc warta jest strasznie miekka i stara opisana jako Pelikan i wyzej Nitron. Plamy z farby sa do zmycia ogolnie w dobrym stanie blank itd jedna przelotka podgieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Gdybym ja znalazł taką wędkę mojego dziadka to była by ona bezcenna. Pozdrawiam serdecznie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ale po co ma lezec i sie kurzyc gdyż ja nie łapie na muchee ani nic on tez jej nie uzywał poprostu po remoncie została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Rozumiem, szkoda jednak że nią znajdzie zastosowania taka pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ja ostatnio też znalazłem spory pakunek starych kijków i kołowrotków o różnym przeznaczeniu i zamierzam go wyeksponować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ale po co ma lezec i sie kurzyc gdyż ja nie łapie na muchee ani nic on tez jej nie uzywał poprostu po remoncie została To przeciez nie muchowka A watrosc to tylko sentymentalna, kasy na tym nie zarobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Mam taką samą. Szczytówkę używam do ustawiania woblerów a dolnik do przewijania linek na mlynki. Pełne włókno szklane, zabawka nie wędka. Do muzeum wędkarstwa polskiego pewnie sie nadaje. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Szoda że potwierdza się to co pisałem.Może znajdzie u Ciebie jakieś zastosowanie ten kijek . Edytowane 21 Września 2015 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wyczyścić, wypolerować i na ścianę Albo dobierz jakiś kołowrotek z tej samej epoki i będziesz miał elegancki rustykalny zestaw na krótkie wypady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Pojęcie ceny i wartości to dwie różne rzeczy. Jak wystawisz na aukcję z 1 miesięcznym terminem licytacji i zaproponujesz cenę 20zł + przesyłka to dowiesz się jaka jest jej wartość .Tzn. czy jakiś potencjalny klient zalicytuje, czy też nie ( być może, że aukcji nie widział potencjalnie zainteresowany klient).Ogólnie mówiąc, temat ciężki do określenia wartości sentymentalnego kijka Twojego dziadka.Mam lornetkę z okresu I wojny światowej po dziadku- sprzedałbym ją dopiero przy przymieraniu głodem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walant Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja bym nie sprzedawał Lepiej wykorzystać ja np. w taki sposób : 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Genialny jest pomysł z wędką na ścianie. Można też dać ją dzieciakowi do nauki i w sumie zastosowanie nie musi być zgodne w z jej właściwym ptzeznaczeniem.Moje początki to "leszczyna " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi