Nie znalazłem podobnego tematu na JB więc pytam...
Panowie, na początku roku czytałem, oglądałem trochę materiałów o jaskółkach... szczególnie tych większych, typowo sandaczowych od 10 cm w górę. Wydają się być bardzo skuteczną bronią (nie wiem czy to chamski i ukryty marketing) również w porównaniu do tradycyjnych gum z kopytkiem.
Czy macie jakiś swój subiektywny ranking? Wiem, że na skuteczność przynęty wpływa wiele czynników zewnętrznych, ale czy warto kupić kolejne gumy? Pytam serio.
Pytanie
count_martin3z
Cześć,
Nie znalazłem podobnego tematu na JB więc pytam...
Panowie, na początku roku czytałem, oglądałem trochę materiałów o jaskółkach... szczególnie tych większych, typowo sandaczowych od 10 cm w górę. Wydają się być bardzo skuteczną bronią (nie wiem czy to chamski i ukryty marketing) również w porównaniu do tradycyjnych gum z kopytkiem.
Czy macie jakiś swój subiektywny ranking? Wiem, że na skuteczność przynęty wpływa wiele czynników zewnętrznych, ale czy warto kupić kolejne gumy?
Pytam serio.
Co polecicie do sprawdzenia na start?
Top użytkownicy dla tego pytania
9
8
5
4
Popularne dni
21 Wrz
23
22 Wrz
12
12 Paź
5
24 Wrz
5
Top użytkownicy dla tego pytania
count_martin3z 9 odpowiedzi
zetika16 8 odpowiedzi
MANTHEO 5 odpowiedzi
Dawido 4 odpowiedzi
Popularne dni
21 Wrz 2015
23 odpowiedzi
22 Wrz 2015
12 odpowiedzi
12 Paź 2015
5 odpowiedzi
24 Wrz 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
guciolucky
Jaskółkami łowię już wiele lat, jest to niesamowita przynęta, której nie da się nauczyć w jeden sezon. Można nią łowić wszystkie ryby, które mają w menu inne ryby. Można ją zbroić na wiele sposobów i
guciolucky
Lubię Goby, Arkansas shiner i Smelt. Gdybym miał napisać jak zbroję i jak prowadzę to wyszła by mała książeczka i cała zabawa straciła by dla Ciebie smak. Dam wskazówkę: używaj różnej długości haków i
grunwald1980
Lowisz z podrzutu czy z opadu? Jakich pstragow uzywasz ?
Opublikowane grafiki
72 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi