pickok Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dziś natrafiłem na taki film i chyba musi postawać nowa kategoria ( spinning casting fly fishing;) :D http://videro.pl/388,owienie-ryb-dronem-tak-to-si-robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 To będzie dobre na dalekosiężne bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 A tutaj morski żywiec lub trupek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Karpiarze mogą wywozić zestawy i nęcić punktowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dziś natrafiłem na taki film i chyba musi postawać nowa kategoria ( spinning casting fly fishing;) :D A co na to PZW i regulamin? U nas zdaje się łowienie poprzez podnoszenie i opuszczanie jest zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 PZW dopuszcza FLY FISHING więc nie widzę problemu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tylko na niektórych łowiskach obowiązuje zakaz wywożenia przynęt, a takie uważa się w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tylko na niektórych łowiskach obowiązuje zakaz wywożenia przynęt, a takie uważa się w tym przypadku. Niekoniecznie na większości łowisk jest opisane że jest zakaz wywożenia ze sprzętu pływającego i nic tam nie ma o dronach Swoją drogą już wiem gdzie znajdę zastosowanie dla mojego maleństwa ,czas wybrać się na bolenie i może nagram przy okazji coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dlatego napisałem że na niektórych Szkoda byłoby utopić takiego drona, drogi interes z tymi boleniami może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dlatego napisałem że na niektórych Szkoda byłoby utopić takiego drona, drogi interes z tymi boleniami może być Darek ale wiesz na daleki zasięg.Podczepiasz przynętę (oczywiście mowa tu o dwóch osobach ) i lecimy jeśli mamy bankowe miejsce , spuszczamy przynętę kamera już gotowa i mamy mega efektownie nagrane branie Przegapiłem troszkę temat bo latem kiedy łowiliśmy sporo ryb na powierzchni-owce trzeba było tak kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ale tak naprawdę to już nie jest wędkarstwo, moim zdaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Darek ale wiesz na daleki zasięg.Podczepiasz przynętę (oczywiście mowa tu o dwóch osobach ) i lecimy jeśli mamy bankowe miejsce , spuszczamy przynętę kamera już gotowa i mamy mega efektownie nagrane branie Przegapiłem troszkę temat bo latem kiedy łowiliśmy sporo ryb na powierzchni-owce trzeba było tak kombinować Najlepiej poprowadzic tym przynętę. Tylko jak metrówka weźmie to kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja myśle ze nawet 50 utopi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ale tak naprawdę to już nie jest wędkarstwo, moim zdaniem....I ja tak uważam ale do samego nagrania materiału całkiem niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi