wesol Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witam, potrzebuje pomocy w zdemontowaniu knoba ze zdjecia i zamontowaniu orginalnego.Nigdy tego nie robiłem a nie chce nic popsuć, więc liczę na waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Widzę, że dotarł nowy nabytek A co na temat knoba mówi stary właściciel? Przecież jakoś musiał go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Stellke miałem już we wtorek, dzis kupiłem linke do niej tylko ten knob mi nie pasuje.Kolega od którego kupiłem nie wymieniał knoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Wygląda że ta pianka jest dorobiona i wklejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Czyli by się pozbyć tego knoba to trzeba go popsuć?W sumie nie zależy mi na nim, chce oryginalny zamontować.Może ktoś w Warszawie by się podjął tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Czyli by się pozbyć tego knoba to trzeba go popsuć? Popsuj to jak najszybciej, dokonasz symbolicznej zemsty na tej pięknej Stelli.Niestety na osobie, która tak skrzywdziła ją wizualnie już się tego nie zrobi.Ten knob jest jak gumofilce na pannie młodej.Jeżeli masz problemy lepiej oddaj to komuś mądrzejszemu.Zapytaj na priv Pana Józefa Leśniaka jak to widzi. Edytowane 26 Września 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Dałem rade, był trochę podklejony ale powoli ustąpił Teraz jest jak należy bo rzeczywiście nie pasował i strasznie mnie drażnił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A mojego knoba ostatnio pogryzły myszy Zostawiłem u brejdaka w garażu wędke i teraz mam lipę Będę szukał knoba do Stelli '98 3000. Może ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja mam tego zdemontowanego z pierwszego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja mam tego zdemontowanego z pierwszego posta Dzięki ale piankowe knoby mi nie pasują Najchętniej kupię oryginalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi