seba Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam,zapraszam do Galerii Muchowej na YouTube. Chciałbym tam zaprezentować wykonania muszek -krok po kroku- przez Polskich autorów. Na razie na początek kilku autorów Galerii. Zebrałem tam również ciekawe filmy innych kolegów ze świata.Mam nadzieję, że taki zbiór filmów ułatwi innym wykonywanie muszek. PozdrawiamSeba http://www.youtube.com/user/Galeriamuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Fajne! Miło się?ogląda tylko czasu brakuje na takie zabawy. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Hej,wiem, że czasu brakuje, ale ideą było zebranie filmów w jednym miejscu a dodatkowo pokazanie stepów w wydaniu polskich flytierów.W miarę czasu można pooglądać jedząc obiad PozdrawiamSeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 super stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Rzec by można ; kuchnia polska przy flamenco .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi