Kontynuując cykl spotkań Street Fishing Poland chciałbym zaprosić Was na Szczecińską edycję. Spotkanie odbędzie się 11 października 2015, startujemy o godzinie 8 z parkingu vis a vis salonu Renault na parnicy. W okolicy 5 minut spacerkiem mamy wody morskie oraz bulwary.
• 07:45 Zbiórka, parking przy kanale zielonym vis a vis salonu Renault. Rejestracja i rozdanie kart startowych.
• 08:15 Odprawa
• 08:30 Start zawodów - na sygnał sędziego (start dźwiękowy)
• 14:30 Koniec zawodów – kije z wody
• 15:00 Zamykamy zbieranie kart startowych (nie przyjmujemy spóźnialskich)
• 15:30 Ogłoszenie wyników i rozdanie nagród
• 16:00. Koniec zawodów
Dozwolone metody łowienia:
-casting
-spinning
-mucha
-Bezwzględne c&r
-Starajmy się używać haków bezzadziorowych
Za największą rybę przewidziana jest nagroda w postaci przynęt oraz wpis na przechodni banner jerkbait.pl.
Pytanie
Manniek66
Kontynuując cykl spotkań Street Fishing Poland chciałbym zaprosić Was na Szczecińską edycję. Spotkanie odbędzie się 11 października 2015, startujemy o godzinie 8 z parkingu vis a vis salonu Renault na parnicy. W okolicy 5 minut spacerkiem mamy wody morskie oraz bulwary.
• 07:45 Zbiórka, parking przy kanale zielonym vis a vis salonu Renault. Rejestracja i rozdanie kart startowych.
• 08:15 Odprawa
• 08:30 Start zawodów - na sygnał sędziego (start dźwiękowy)
• 14:30 Koniec zawodów – kije z wody
• 15:00 Zamykamy zbieranie kart startowych (nie przyjmujemy spóźnialskich)
• 15:30 Ogłoszenie wyników i rozdanie nagród
• 16:00. Koniec zawodów
Dozwolone metody łowienia:
-casting
-spinning
-mucha
-Bezwzględne c&r
-Starajmy się używać haków bezzadziorowych
Za największą rybę przewidziana jest nagroda w postaci przynęt oraz wpis na przechodni banner jerkbait.pl.
Proszę o wstępne potwierdzenie swojej obecności.
Pozdrawiam
Bartosz.
Edytowane przez Manniek66Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
27
9
8
5
Popularne dni
11 Paź
19
10 Paź
14
8 Paź
11
5 Paź
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Manniek66 27 odpowiedzi
Pawgas 9 odpowiedzi
admin 8 odpowiedzi
snoek3 5 odpowiedzi
Popularne dni
11 Paź 2015
19 odpowiedzi
10 Paź 2015
14 odpowiedzi
8 Paź 2015
11 odpowiedzi
5 Paź 2015
10 odpowiedzi
Popularne posty
Manniek66
Pierwsze w Szczecinie zawody street fishing uważam za udane. Padło kilka ryb, wymiarami nie powalały aczkolwiek pierwsze cztery miejsca zostały godnie obsadzone. 1 miejsce z wynikiem 1030 pkt zajął
Manniek66
Oby do 2016, postaram się żeby wszystko było jak najlepiej dograne. Sporo się dzisiaj nauczyłem. Tak jak mówi Artur, więcej latałem z aparatem i rozmawiałem z kolegami niż łowiłem. Bardzo się z teg
admin
Przyjedź, zobacz, doświadcz, będziesz miał zdanie ... Teraz to tylko iluzja ...
Opublikowane grafiki
93 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi