Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Poland - Szczecin, 11 października 2015.

Manniek66

Pytanie

Kontynuując cykl spotkań Street Fishing Poland chciałbym zaprosić Was na Szczecińską edycję. Spotkanie odbędzie się 11 października 2015, startujemy o godzinie 8 z parkingu vis a vis salonu Renault na parnicy. W okolicy 5 minut spacerkiem mamy wody morskie oraz bulwary.

• 07:45 Zbiórka, parking przy kanale zielonym vis a vis salonu Renault. Rejestracja i rozdanie kart startowych.

• 08:15 Odprawa

• 08:30 Start zawodów - na sygnał sędziego (start dźwiękowy)

• 14:30 Koniec zawodów – kije z wody

• 15:00 Zamykamy zbieranie kart startowych (nie przyjmujemy spóźnialskich)

• 15:30 Ogłoszenie wyników i rozdanie nagród

• 16:00. Koniec zawodów

Dozwolone metody łowienia:

-casting

-spinning

-mucha

-Bezwzględne c&r

-Starajmy się używać haków bezzadziorowych

Za największą rybę przewidziana jest nagroda w postaci przynęt oraz wpis na przechodni banner jerkbait.pl.

Proszę o wstępne potwierdzenie swojej obecności.

Pozdrawiam

Bartosz.

Edytowane przez Manniek66
  • Like 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dzięki za udaną imprezę ! Jako jednoosobowy organizator @Maniek66 dał rade w 100%. Mam wrażenie, że bardziej pomagał, fotografował niż łowił. Wsparcie portalu i  sponsorów także było znaczące.

Tak jak pisał @Maniek66 o 12.30 zdałem swoją kartę startową. Niestety zmuszony bylem wcześniej wrócić do domu. Jednak rybek sobie połowiłem całkiem sporo, niestety nie w takim rozmiarze jak bym sobie życzył. Były okonie i fajne branie przy dnie, które przez moment wydawało się ładnym garbusem a okazało się 37 cm bolkiem :(. Zabrakło już czasu by spróbować złowić sandacza.

Oprócz zapisanych kolegów w roli kibica i częściowo fotografa  pojawił się także nasz forumowicz @pikuś. :)

Niecierpliwie czekam na relację i jeszcze bardziej na kolejną edycję.

• 0

Oby do 2016, postaram się żeby wszystko było jak najlepiej dograne. Sporo się dzisiaj nauczyłem.

Tak jak mówi Artur, więcej latałem z aparatem i rozmawiałem z kolegami niż łowiłem. Bardzo się z tego cieszę ;) Nawet udało mi się uratować małego kotka przed utonięciem. Niedobry Piotrek @snoek3 pomachał mu sandaczem przed nosem...niestety nie pomyśliśmy że maluch może skoczyć do wody za rybą :D

• Like 5

• 0

Cóż...taką przyjęliśmy formę naszego spotkania. Uwierz mi że nie było spiny, były uśmiechy i dobra zabawa. Nikt nie gonił za wynikiem, bardziej potraktowaliśmy to jako możliwość poznania się, pożartowania i obgadania kiku tematów.

Zresztą...trzeba byłoby być z nami żeby ocenić ;)

A tutaj kolega, który dojechał do nas pod koniec zawodów. Pogadaliśmy chwilkę na temat casts a na koniec wykorzystałem go do losowania. A do rozlosowania mieliśmy 3 pełne gadżetów kubeczki od jerkbait.pl. Nie wiem co było w tej czapce oprócz losów, ześ taką minę strzelił :Dpost-50563-0-24518400-1444589318_thumb.jpg

• 0

Heh mina ciekawa, słońce świeciło prosto w oczy i tak śmiesznie wyszło, poza tym widziałem na czerwonej małej furze fajne kubki jerkbait.pl z wkładką:) Żałuję, że nie wystartowałem, może za rok...

Edytowane przez tomasxt

• 0

Karty startowe, punktacja, weryfikowanie zdjęć  :o  u nas troszkę inaczej to wygladało i to "u nas" bardziej mi odpowiada, tak całkiem na luzie i na zasadzie pełnego zaufania no bo jak nie my to  kto?  Szaleńcy goniący za wynikami to chyba inna piaskownica ;)

Bartosz, zwracam honor, nie wiedziałem, że taka jest słuszna linia naszej partii, przeczytałem zasady Street Warsaw i faktyka, listy startowe, punktacja i takie tam...

Inaczej to widziałem, myślałem, że możemy się z tego otrząsnąć ale chyba nie :(

• 0

Bartosz, zwracam honor, nie wiedziałem, że taka jest słuszna linia naszej partii, przeczytałem zasady Street Warsaw i faktyka, listy startowe, punktacja i takie tam...

Inaczej to widziałem, myślałem, że możemy się z tego otrząsnąć ale chyba nie :(

Przyjedź, zobacz, doświadcz, będziesz miał zdanie ... Teraz to tylko iluzja ...

• Like 4