ZedSet Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) STREET FISHING - WARSAW START - 17.10.2015 - 8:00 - Kanał Żerański ! Nadarzy się okazja do spotkania ze starymi znajomymi jak i do zawarcia nowych znajomości. Obecność obowiązkowa ! Dostępne metody łowienia:- spinning- casting- muchaZasady obowiązujące podczas SFW :- całkowite i bezwzględne C&R !- łowimy hakami bez zadziorów ! Za najdłuższe złowione ryby edycji będą nagrody ! Chętne osoby niech potwierdzą swoją obecność w wątku. Wodom Cześć !!! Edytowane 1 Października 2015 przez ZedSet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Prawie30 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Hmm, gdybym jeszcze tylko wiedział gdzie Ale wstępnie się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichałM Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ech gdyby to nie była sobota... Powodzenia chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wesol Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Też postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Hmm, gdybym jeszcze tylko wiedział gdzie Ale wstępnie się piszę. No właśnie , poproszę o więcej szczegółów . Trzeba wiedzieć gdzie , żeby zacząć trenować . Oczywiście , postaram się być .A jakby wkleić powiadomienie o spotkaniu do wątku "Warszawska Wisła" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Niestety nie moge w tą sobote od rana. Wpadne do was później pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZedSet Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Panowie, jak chodzi o miejsce oraz czas to wszystko jest jeszcze do uzgodnienia, dlatego pozostawiłem wykropkowane miejsce. Może niedziela będzie lepszym terminem? Jeśli chodzi o miejsce to liczę że je sami wskażecie. Edytowane 26 Września 2015 przez ZedSet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja niestety odpadnę w ten weekend, chyba że impreza się przedłuży to wpadnę na chwilę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZedSet Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) A jakby wkleić powiadomienie o spotkaniu do wątku "Warszawska Wisła" .@pisarz linkuj, nie krępuj się @milupa Wrocław zakończył łowienie ok 21:00 Edytowane 26 Września 2015 przez ZedSet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mi nie pasuje tylko ta sobota, resztę weekendów mam już wolną, także jeśli termin by się zmienił, napewno się zamelduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 korol Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja pewnie też się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo86 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Będę na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Durzy Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Na dzień dzisiejszy - jestem. Mieszkam na Kabatach. Gdyby coś, mogę zgarnąć trzy osoby z Ursynowa lub innych miejsc po drodze na miejsce spotkania. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 universo Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Może i mnie się uda dotrzeć, czekam na dokładniejsze info.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja tam jak pisałem w tą sobote nie mogę, wieć pomine zawody a wpadne na spotkanie po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Postaram się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Postaram się i ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian15 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Hmm fajna sprawa i przy okazji poznałbym nowych ludzi.Stawił bym się jeśli z moim zdrowie będzie wszystko w porządku to wtedy pogadałbym z tatą żeby mnie podrzucił na miejsce spotkania I takie pytanie od razu jakby było z osobami niepełnoletnimi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Przyjdźcie, przyjdźcie bo warto. Pracujemy wewnętrznie nad szczegółami - niebawem będzie pełne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 17 października to dość niefortunny termin, tego dnia są ostatnie w tym roku okręgowe zawody spinningowe i część osób pewnie się nie pojawi. Kolejny problem to wspomniana lokalizacja czyli Kanał Żerański jeśli w Warszawie to ok ale prawdopodobnie w okolicy Nieporętu będzie jeden z sektorów na w/w zawodach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Warszawa - podamy namiary. Pawełek dzięki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Kolejna impreza w tym samym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości bo cały czas opracowujemy szczegóły dotyczące naszego spotkania nad wodą. Myślę że będzie to świetna okazja na to żebyśmy się spotkali we wspólnym gronie i trochę porywalizowali oczywiście z uśmiechem na twarzy. Przygotowujemy drobne upominki oraz nagrody. Miejsce imprezy zostało już wyznaczone załatwiamy odpowiednie zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Praca wre na najwyższych obrotach, mamy już dużo tematów ogarniętych.Jeszcze chwila i pojawi się pełna informacja odnośnie zawodów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZedSet

!
!
Edytowane przez ZedSetSTREET FISHING - WARSAW
START - 17.10.2015 - 8:00 - Kanał Żerański !
Nadarzy się okazja do spotkania ze starymi znajomymi jak i do zawarcia nowych znajomości.
Obecność obowiązkowa !
Dostępne metody łowienia:
- spinning
- casting
- mucha
Zasady obowiązujące podczas SFW :
- całkowite i bezwzględne C&R
- łowimy hakami bez zadziorów
Za najdłuższe złowione ryby edycji będą nagrody !
Chętne osoby niech potwierdzą swoją obecność w wątku.
Wodom Cześć !!!
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi