ZedSet Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) STREET FISHING - WARSAW START - 17.10.2015 - 8:00 - Kanał Żerański ! Nadarzy się okazja do spotkania ze starymi znajomymi jak i do zawarcia nowych znajomości. Obecność obowiązkowa ! Dostępne metody łowienia:- spinning- casting- muchaZasady obowiązujące podczas SFW :- całkowite i bezwzględne C&R !- łowimy hakami bez zadziorów ! Za najdłuższe złowione ryby edycji będą nagrody ! Chętne osoby niech potwierdzą swoją obecność w wątku. Wodom Cześć !!! Edytowane 1 Października 2015 przez ZedSet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Mozna zabrac ze soba osoby towarzyszace nie zwiazane z wedkarstwem? Dziewczyne, zone, dziecko, znajomych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sacha Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Kolejna impreza w tym samym terminie "Pożegnanie Lata". To jest super impreza ale nie wiem czy się wybiorę. Miejscówki nad rzeka rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 ehhszkoda że będę wtedy na zawodach na ZZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 ehh szkoda że będę wtedy na zawodach na ZZ. Pytanie czy nie będzie lepiej do nas przyjechać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 nie przeczę ale drużyna jest wysoko i walczymy do końca. nie mogę odpuścić, zawiódł bym kolegów. indywidualnie również jestem wysoko i chcę utrzymać tą pozycję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dzisiaj jedziemy na wizję lokalną i ... pewnie pojawi się już oficjalny komunikat. Zapraszamy wędkarzy z Mazowsza. Będzie okazja by spotkać się nad wodą z innymi forumowiczami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wytrzymajcie jeszcze chwilę, Remek kończy szlifować papier. Osoby chętne do współzawodnictwa proszę już się zapisywać, będzie o co walczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Oj będzie pula nagród jest ... na prawdę super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slava Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Przywołany do porządku - bendem . Edytowane 5 Października 2015 przez slava Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja również postaram się zwiększyć frekwencję .Slava... nie postaram się, tylko będę Naprawdę się napracowaliśmy aby zrobić coś fajnego. jak to kumpel mój mawia - będzie sex, koks i tajski boks 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wszystkie informacje w tym wątku: http://jerkbait.pl/topic/64067-street-fishing-poland-warszawa-zaproszenie/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZedSet

!
!
Edytowane przez ZedSetSTREET FISHING - WARSAW
START - 17.10.2015 - 8:00 - Kanał Żerański !
Nadarzy się okazja do spotkania ze starymi znajomymi jak i do zawarcia nowych znajomości.
Obecność obowiązkowa !
Dostępne metody łowienia:
- spinning
- casting
- mucha
Zasady obowiązujące podczas SFW :
- całkowite i bezwzględne C&R
- łowimy hakami bez zadziorów
Za najdłuższe złowione ryby edycji będą nagrody !
Chętne osoby niech potwierdzą swoją obecność w wątku.
Wodom Cześć !!!
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi