Rheinangler Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Po 15 latach użytkowania ( w ubiegłym roku) rozsypał się ostatecznie mój softshellowy windstopper alpinusa...Trochę eksperymentowałem z tzw taniochą ale wyniki były tak marne, że zacząłem poszukiwać czegoś nowego i czegoś co posłuży mi jakiś czas... Jak zwykle zacząłem od wertowania katalogów i netu, ale "tam" wszystko piękne i kolorowe i nieznane mi.... a od zalewu marketingowego bełkotu aż boli głowa, po niemiecku chyba jeszcze bardziej .Jak już znalazłem (Simms windstopper DL Jacket) to okazało się że L-ki nie ma itd...W Patagoni te coś tam znalazłem ale z kolei te cieńkie windstopperowe kurtki jakoś mi nie leżą... Stąd prośba do bardziej zorientowanych kolegów o pomoc.Marka nie ma dla mnie specjalnego znaczenia o ile wyrób jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Arku, Griffon od Geoffa jest całkiem przyjemny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Arku pomyśl nad tymhttp://tagart.eu/produkt/kurtka-cramp-men/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 The North Face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Może Loomis? Przymierzałem niedawno, naprawdę ok. (nie testowałem pod kranem ) Edytowane 27 Września 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Używam kilku softshelli na ryby głównie Mossy Oak /mam komplet z gaciami/ jest gruby i b.ciepły i wg mnie najlepszy kupowałem w Cabelasiemam jeszcze Regate , Hi Muntain i jakieś no name wszystkie sa porównywalne różnią się szczegółami4F są niezłe tylko nie ma na mnie rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja mam Dragona Comfort Zone Wind Armor ...jest do dostania w dobrych cenach(przeceny) na ok 130złZa te pieniądze warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzięki wszystkim za pomoc,- decyzja podjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Na co się zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 W piątek po wizycie w sklepie dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Padło ostatecznie (jak przystało na snoba ) na Simms Windstopper Soft Shell Jacket Dobrze, że pojechałem do sklepu i przymierzyłem L-ka jest w sam raz (182/125) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi