Rheinangler Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Używa ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Arek. W kratkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Sierra Trading Post ma ta koszulke na wyprzedazy za 207 pln. Mozna tez wpisac kod na kupon i uzyskac dodatkowe 35% upustu. Wychodzi wtedy 134 pln. Kodzik jest niestety wazny tylko do konca dnia. Wysylka oczywiscie ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tak Waldek w kratkę udało mi się w ostatnim czasie zrzucić 8kg i myślę, że źle nie będzie to wyglądać Rysiek cena jaką podajesz jest super tylko ja nie potrafię sobie tego ściągnąć a w tutejszym sklepie mam nie mały upust więc spróbuje coś z tym zrobić, powinno wyjść tylko ciut drożej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A ja Ci gratuluję sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Tak Waldek w kratkę udało mi się w ostatnim czasie zrzucić 8kg i myślę, że źle nie będzie to wyglądać Arku jak to zrobiłeś, bo ja po rzuceniu palenia nie mogę się za siebie "zabrać" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Arku jak to zrobiłeś, bo ja po rzuceniu palenia nie mogę się za siebie "zabrać" .MŻ Józek i trochę ruchu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi