SzymusS Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja planuje wypad tam w piątek wieczoremJuż nie moge się doczekać, zarówno dzisiejszego artykulu jak i odwiedzin w sklepie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A czy strona sklepu rusza także od razu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jedziem tam Super zaopatrzenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Artykuł już czeka ... 20:00 publikujemy Dobrej niedzieli!20:06 gdzie artykuł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jak to gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Proszę o pomoc nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Proszę o pomoc nie widzę http://jerkbait.pl/topic/64023-artyku%C5%82-sklep-z%C5%82oty-kara%C5%9B-zaproszenie-cz-2-w%C4%99dki-ko%C5%82owrotki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 http://jerkbait.pl/topic/64023-artyku%C5%82-sklep-z%C5%82oty-kara%C5%9B-zaproszenie-cz-2-w%C4%99dki-ko%C5%82owrotki/dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 I nie przegapcie naszego film'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ileż my wędkarze topimy plastiku w wodzie!!!!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 70 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Woww... Robi olbrzymie wrażenie. Super asortyment i fajna relacja. Czekam na drugą część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pamiętajcie - hasło jerkbait - jutro start promocji. 11.00! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Remku - nie wiem czy gdzies padło pytanie - wiemy, ze od 11.. ale do której sklep będzie jutro czynny?i jak z godzinami otwarcia w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 ...będzie otwarte do ostatniego klienta i ostatniej przynęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 To nie wykup mi wszystkiego do 18-stej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja już przebieram nóżkami, bo dopiero o 17 bedę. Dajcie wcześniej znać jak wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Rzeczywiście spory wybór japońskich gum i woblerów. Trochę zawiodłem się ofertą wedek na które chyba najbardziej się nastawiłem. Na pocieszenie nakupiłem keitechów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Byłem, widziałem, k...a kupiłem. Fajne jest to, że mają asortyment inny niż wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Panowie, mają tam gumy Z-MAN na sztuki? Edytowane 9 Października 2015 przez mackot_88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dupy nie urywa,gum na szt. nie sprzedaja,duza oferta woblerow , gum i plecionek ale ceny takie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Może ktoś z odwiedzających sprawdzić czy mają woblery Megabass I-Jack?Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Meme74 doniosl mi ze MB sa woblerki. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Chodzi mi o ten konkretny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skagit Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Strach tam wchodzic...mozna oszalec od dobrobytu:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi