Gadda Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Trochę zimnej wody na rozgrzane głowy. Ciekawe jak długo utrzymają się na rynku? Kilka milionów zł. zainwestowanych w przynęty mało pasujące do polskich realiów, duży lokal - raczej wynajęty, niż własny (koszty), duża ilość personelu lub kradzieże przy małej ilości tychże... Bardzo wąska grupa docelowa klientów... Powodzenia życzę ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 15-tego będę w Warszwie na 100% odwiedzę ten przepastny sklep pełen światowych,renomowanych przynęt spinningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Super!Czy maja tam wedki st.croix? Jest jeden nowszy model który chciałbym pomacac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 St. Croix więcej niż drzew w lesie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Miałem kupic silnik..no nic.. Biorę urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 St. Croix więcej niż drzew w lesie Pieknie[emoji2] Juz nie mogę się doczekać[emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Tzn. jest spora kolekcja. Ale o wędkach za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Jakie za tydzień???!!! najdalej we wtorek , jadąc z pracy do domu, sam tam wpadnę (i tu jest ten problem...jadąc z pracy mogę "zahaczać o ten sklep ) Edytowane 27 Września 2015 przez BOB1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jakie za tydzień???!!! najdalej we wtorek , jadąc z pracy do domu, sam tam wpadnę (i tu jest ten problem...jadąc z pracy mogę "zahaczać o ten sklep )Już miałem Ci zazdrościć ale.... "po drodze", to już przeginka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Trochę zimnej wody na rozgrzane głowy. Ciekawe jak długo utrzymają się na rynku? Kilka milionów zł. zainwestowanych w przynęty mało pasujące do polskich realiów, duży lokal - raczej wynajęty, niż własny (koszty), duża ilość personelu lub kradzieże przy małej ilości tychże... Bardzo wąska grupa docelowa klientów... Powodzenia życzę !To jest właśnie przykład tego starego myślenia. "Przynęty mało pasujące....". Człowieku, na takie przynęty a także inny sprzęt łowię już od lat ja i wielu moich kolegów. Tyle, że musieliśmy je sprowadzać z zagranicy. Mało tego, takie przynęty, wędziska i kołowrotki mają wędkarze ościennych krajów. W niektórych z tych krajów toczy się wojna! A w Polsce zaściankowi handlowcy zajmujący się sprzedażą sprzętu wędkarskiego wmówili niektórym wędkarzom, lemingom, kultowość Jaxona i Mikado! I że tylko Alga i Gnom! Uważam, że otwarcie takiego sklepu znakomicie podniesie poziom naszego wędkarskiego businessu. Właściciele "chińskiego lasu" będą musieli się podszkolić lub zamknąć wątpliwe interesy. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Pamiętajcie że otwarcie sklepu 9.10.2015 Wiec jeszcze trochę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 wiem, ja tyko tak dla podkręcenia atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 To jest właśnie przykład tego starego myślenia. "Przynęty mało pasujące....". Człowieku, na takie przynęty a także inny sprzęt łowię już od lat ja i wielu moich kolegów. Tyle, że musieliśmy je sprowadzać z zagranicy. Mało tego, takie przynęty, wędziska i kołowrotki mają wędkarze ościennych krajów. W niektórych z tych krajów toczy się wojna! A w Polsce zaściankowi handlowcy zajmujący się sprzedażą sprzętu wędkarskiego wmówili niektórym wędkarzom, lemingom, kultowość Jaxona i Mikado! I że tylko Alga i Gnom! Uważam, że otwarcie takiego sklepu znakomicie podniesie poziom naszego wędkarskiego businessu. Właściciele "chińskiego lasu" będą musieli się podszkolić lub zamknąć wątpliwe interesy.Tak jak napisałem - powodzenia życzę... Lepsi od nich padali, no chyba że to "pralnia"... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dobrze, że im dobrze życzysz ale gdyby było można kliknąć "nie lubię tego" zrobił bym to na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Darku, Darku .... Życzmy jak najlepiej. Może ta szarówka w Polsce stanie się bardziej kolorowa a nie tylko kopyto i opad (nie twierdze, że zły). Trza otwierać głowę na nowe, ciekawe, inne. Czas jest najlepszym sędzią podejmowanych przez ludzi wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Masz rację Remku. Czas zweryfikuje wszystko... Edytowane 27 Września 2015 przez Gadda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Właśnie o to mi chodzi. Niech czas zweryfikuje fakty a my, zawczasu nie zaklinajmy negatywnie rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Tak jak remek napisał, w II części relacji będzie jeszcze grubiej - wędki, kołowrotki, linki.... pamiętajcie, że to co widzicie w I częsci relacji to zaledwie POŁOWA sklepu i POŁOWA oferty... nawet my nie widzieliśmy całości, bo po prostu część jest jeszcze w pudlach, dopiero wykładana na półki i nieometkowana. Np. widziałem w pudlach przynęty Damiki, które na półki jeszcze nie były wyłożone. Padło pytanie o ceny.... wybiórczo sprawdziłem je na paru rzeczach które mnie interesowały - i np. ceny Kaitechów są więcej niż przyzwoite. A jak dojdzie 10% zniżlki na hasło JERKBAIT to będą już prawie dumpingowe warto ruszyć dupe i sie obkupić na otwarciu - moim zdaniem, 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Aż strach się bać, tym bardziej że mam po drodze z pracy . Panowie, czy mają nieeksportowe marki np. Bonito,RH? Edytowane 27 Września 2015 przez pawello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dobrze, że już w Wawie nie pracuję bo też bym miał po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 O kurczaki! Dawno mnie tak nie zatkało, przez kilka minut z rozdziawioną gębą scrollowałem kolejne zdjęcia. Czyli tak wygląda raj... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Grubo Cały dzień starczy na ogarnięcie co gdzie leży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Na pewno będzie małe trzęsienie ziemi na warszawskim rynku wędkarskim , a może i polskim . Życzmy powodzenia , bo my wędkarze możemy tylko zyskać .Ciekawi mnie jaką będą mieć ofertę dla muszkarzy, bo w tym segmencie w Warszawie jest bardziej niż kiepsko . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ale żabki, kamelemon i inne zaskrońce wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 O kurczaki! Dawno mnie tak nie zatkało, przez kilka minut z rozdziawioną gębą scrollowałem kolejne zdjęcia. Czyli tak wygląda raj...Manniek66 - raj to szumìaca rzeka pełna wyglodnialych, metrowych łososi, a nie jakiś sklep, choćby najlepiej wyposażony. .. Chyba, że jesteś kolekcjoner, nie wedkarz... 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi