Mikosz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam! Szukam fajnych kijków o cienkim blanku (nawet bardzo cienkim, coś w rodzaju ugięcie na całej długości kija, dobre ugięcie) a za razem mocnych w przypadku holu większej sztuki. Mają ona służyć do lekkiego i średniego castingu przede wszystkim wobler/mały bezsterowiec guma też. Firma jak i cena nie ma znaczenia (megabassy, daiwy i inne moga być), kijek musi być warty uwagi. Jako zapaleni:p castingowcy moze polecicie mi jakieś cudeńka (linki, fotki... jak i wszelakie dojścia mile widziane w temacie). Muszę powrócić do casta bo tęsknię... chcę powrócić w dobrym stylu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Znam jeden taki. Lamiglasa, na którym budowany jest model XC661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Phenix! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wędeczki w jednym przedziale cenowym bardzo fajne lecz bardziej w oko wpadł mi phenix. Czyli te poniżej:Czekam na dalsze propozycje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 A czy spotkaliście się kiedyś z tym kijkiem? To jest Shimano Lesath GS: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sea_Dog Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 A czy spotkaliście się kiedyś z tym kijkiem? To jest Shimano Lesath GS: . łał gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosz Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 No właśnie gdzie można znaleźć ten kijek? Są to wędeczki o bardzo cieniutkim blanku i krótkie (zdjęcie poniżej) już chyba wolałbym jakiegoś megabassa chociaż ceny kosmiczne. . Gdzieś na pewno można je kupić ale ciężko nawet znaleźć fotke w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam! Szukam fajnych kijków o cienkim blanku (nawet bardzo cienkim, coś w rodzaju ugięcie na całej długości kija, dobre ugięcie) a za razem mocnych w przypadku holu większej sztuki. Mają ona służyć do lekkiego i średniego castingu przede wszystkim wobler/mały bezsterowiec guma też. Firma jak i cena nie ma znaczenia (megabassy, daiwy i inne moga być), kijek musi być warty uwagi. Jako zapaleni:p castingowcy moze polecicie mi jakieś cudeńka (linki, fotki... jak i wszelakie dojścia mile widziane w temacie). Muszę powrócić do casta bo tęsknię... chcę powrócić w dobrym stylu Pozdr LESATH GS posiada akcje Fast PozdrawiamK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sea_Dog Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 ale skad go wziac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 witam,ciesze sie z tego watku wlasnie przegladalem st.croix najdelikatniejsze do castingu sa 6`9`` jesli sie nie myle i o ciezarze wyrzutu od 3,5 grama. zastanawia mnie tez ktora z firm produkuje multiki do tak delikatnych kiji. te na zdjeciu powyzej wygladaja na delikatniusie. podzielcie sie prosze swoja wiedza. pozdrawiam, sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ....zastanawia mnie tez ktora z firm produkuje multiki do tak delikatnych kiji. te na zdjeciu powyzej wygladaja na delikatniusie. szok jakie pytania zadajecie po prawie 5 latach istnienia portalu j.pl i masie wiedzy castingowej jaka mozna tu znalesc!!! degrengolada totalna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jerzy, wystarczy zwrocic uwage i sie nie unosic.caly czas wchodzi cos nowego.nie kazdy ma mozliwosc, czas czy tez wiedze, zeby sprawnie, skutecznie i na biezaco uaktualniac taka wiedze. juz sie na podobny temat kiedys wypowiadalem:- jesli Ty albo ktos inny nie macie ochoty odpowiadac,- nie macie czasu odpowiadac to lepiej wogole nie odpowiadajcie niz krytykujcie. Bardzo prosze. Wydawalo mi sie, ze forum jest po to zeby zadawac pytania. pozdrawiam,sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 tylko Shimano produkuje kolowrotkow cala mase. Na rozne rynki pod roznymi nazwami czasem. Zadaje sie tego typu pytania, zeby skorzystac z wiedzy i doswiadczenia innych forumowiczow.Tez tych, ktorzy nie sa na forum od 5 lat. Wiec jeszcze raz prosze. Zastanowcie sie chwilke chociaz zanim zaczniecie odpisywac w stylu jakim odpisal powyzej Jerzy. Bardzo prosze. Czy to wymaga az takiego wysilku? pozdrawiam,sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam! Szukam fajnych kijków o cienkim blanku (nawet bardzo cienkim, coś w rodzaju ugięcie na całej długości kija, dobre ugięcie) a za razem mocnych w przypadku holu większej sztuki. Mają ona służyć do lekkiego i średniego castingu przede wszystkim wobler/mały bezsterowiec guma też. Firma jak i cena nie ma znaczenia (megabassy, daiwy i inne moga być), kijek musi być warty uwagi. Jako zapaleni:p castingowcy moze polecicie mi jakieś cudeńka (linki, fotki... jak i wszelakie dojścia mile widziane w temacie). Muszę powrócić do casta bo tęsknię... chcę powrócić w dobrym stylu Pozdr Dzisiaj przy okazji wpadłem do pracowni Rodmas. I sądzę że znajdziesz tam akuratne blanki do zbudowania wedki jakiej szukasz.Mianowicie oglądałem New_blanks_PHENIX_KARABELA takiej zbieżności w dolniku jeszce nie widziałem.Polecam zapoznać się z ofertą bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Karygodne oczywiście jest w moim mniemaniu , że do tej pory nikt z koleżeństwa nie zaproponował poszukującemu Lamiglasa z serii XMG 50 , konkretnie LSJ , który w oczywisty sposób spełnia tak złożone wymogi . A blank to jest nie tylko smukły , ale i wielu innych wdzięcznych kształtów . Kibić , gibkość i grację ruchu ma niezrównaną , a i koszt tego niewątpliwego cymesu jest kolejną jego zaletą . Mam taki , to i wiem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Coś mi się widzi, że pytającego mało obchodzi ten (i nie tylko ten) temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jerzy, wystarczy zwrocic uwage i sie nie unosic.caly czas wchodzi cos nowego.nie kazdy ma mozliwosc, czas czy tez wiedze, zeby sprawnie, skutecznie i na biezaco uaktualniac taka wiedze. juz sie na podobny temat kiedys wypowiadalem:- jesli Ty albo ktos inny nie macie ochoty odpowiadac,- nie macie czasu odpowiadac to lepiej wogole nie odpowiadajcie niz krytykujcie. Bardzo prosze. Wydawalo mi sie, ze forum jest po to zeby zadawac pytania. pozdrawiam,sebastian Witam, @Sebastian Stasiuk, Skoro @jerzy ci nie wyjasnil to niech bedzie: kreciolkow jest doslownie kilka CC51SS, Daiwa Pixy, wszelkie tuningowane stwory ze lekkimi szpulkami ze stajni Shimano czy ABU. Mam nadzieje ze pomoze Znajdziesz wiecej szukajac w zasobach forum <_< Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 witam,dzieki za koljna podpowiedz.czesc znalazlem w miedzyczasie. tuningowane masz na mysli fabrycznie czy juz po zazkupie wersji podstawowej od producenta na wlasna reke? pozdrawiam,sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam, Mam na mysli szpulki ZPI czy Availa wymieniane zamiast standardowych. Bylo gdzies w polskim necie troche o szpulkach do Shimaniakow. Abu tez gdzies sie znajdzie ale to juz wyzsza szkola jazdy i bym sie za bardzo nie przejmowal. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikX Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tak przeglądam sobie forum i natrafiłem na ten temat - całkiem ciekawy można by go rozwinąć. Mianowicie jakby mógł ktoś przybliżyć kijek Lamiglasa z serii XMG 50. Kto nim łowi jakieś fotki i gdzie można go nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 TAK SOBIE PRZEGLADAM TWOJ ADRES IP I ZADAM CI TYLKO PYTANIE MIKOSZ CZY ODDALES KOLOWROTEK POPPEROWI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi