leslaw Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Producent ma w ofercie 48 kolorow. Prosze Kolegow o podpowiedzi na ktore kolory postawic ?, z mysla o sandaczu i osobno na szczupaka. Przeciez nie sposob je wszystkie kupic i testowac !!!. http://www.lunkercity.com/shaker-c.html Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Mnie na Odrze sprawdziły się:1. Sandacze- purple majesty, kiwi shad, w dzień. Sczególnie purple majesty jakoś chętnie gryzły w zeszłym roku2. Szczupaki- arkansas shinerUzywałem rozmiarów 3,25 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja nie kombinowalem z kolorami bo akurat w tej marce mozna dostac zawrotu glowy. Limetreuse is the killer. I na szczuple i na sandaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Mój typ na sandała to tzw. Doda czyli Bubblegum Chartreuse Flash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Doda wymiata, nie tylko biustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi