ars25 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 same sprzyjające wieści, mimo tego jutro ruszam...Ponoć ma wiać 4 B, a wiadomo na fali ryba wali : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzisiaj były zawody? A jeśli tak to jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Od 9.15 na stanowisku w okolicach zatoki Smardzewice, ja wypływałem większość spływała;) -pora kiepska skwar był na maxa... O 9.40 pstryknął Sandacz 53cm na biało-czarne kopyto nr4, główka 10g. Wziął na spadku z 3 do 7 m i to było na tyle dzisiejszego dnia.. Żadnych okoni, szczupaków, nawet boleń nie szalał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Mijaliśmy się w porcie jak spływałeś. Ostatnie 3 dni to porażka. Pobujałem się z żoną i na BT dorwałem pasiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Mijaliśmy się w porcie jak spływałeś. Ostatnie 3 dni to porażka. Pobujałem się z żoną i na BT dorwałem pasiaka.Pamiętam Pewnie często wędkujesz na zalewie, więc daj znać jak się coś ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Nad wodę jadę 12 min. Teraz mam nówkę spalinkę więc możliwości nieograniczone. Niestety z rybami krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzisiaj były zawody? A jeśli tak to jak wyniki?Z tego co słyszałem to mizerne, jak cały weekend. Dwa bolenie wygrały zawody. Wyniki pewnie pojawią się na stronie pzw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 A miało być tak pięknie:) pogoda idealna, ciśnienie odpowiednie, według kalendarza brania idealnie...A tu tylko trzy okonie, jeden 35 cm i dwie 20- ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Co słychać na zalewie? Dziś dokupiłem zezwolenie na O. Piotrków, jeśli nie będzie upału wybieram się w weekend do Swolszewic. Jak tam z rybkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Pewnie będę jutro albo w weekend ale na płytkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Co słychać na zalewie? Dziś dokupiłem zezwolenie na O. Piotrków, jeśli nie będzie upału wybieram się w weekend do Swolszewic. Jak tam z rybkami?w Swolszewicach biała ryba bierze i ponoć ładne liny, mam takie wieści z pierwszej ręki. Łowiska koło parkingów u Ślązaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Planujemy nocke spiningowa z soboty na niedziele .ZZ juz mam dosc.Bylem na Sulejowie chyba 3 razy w tamtym roku i zawsze cos sie wydlubalo.Jezeli ktos moze doradzic w metodach,miejscowkach i moze tez bedzie plywal w tym czasie to chetnie skorzystam. Ryby wypuszczam.Preferencjeto sandacz ale innymi braniami tez nie gardze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Wybieram się ze spinningiem, ale gdzie biała ryba, tam i drapieżniki się znajdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Oczywiste.Bedziemy ok.19 w sobote i troche malo czasu na szukanie dobrej miejscowki na nocke,ale damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Planujemy nocke spiningowa z soboty na niedziele .ZZ juz mam dosc.Bylem na Sulejowie chyba 3 razy w tamtym roku i zawsze cos sie wydlubalo.Jezeli ktos moze doradzic w metodach,miejscowkach i moze tez bedzie plywal w tym czasie to chetnie skorzystam. Ryby wypuszczam.Preferencjeto sandacz ale innymi braniami tez nie gardze.chętnie bym ruszył z Wami, ale Wrocław wzywa w ten weekend . Podaj nr tel na priv to powiem Ci o kilku fajnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jak wyniki zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jak wyniki zawodów?http://www.pzw.org.pl/gpximp/cms/20865/puchar_zalewu_sulejowskiego__tresta_2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrk82 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2016 przez Piotrk82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Prawie 100 zawodników. Wiele godzin łowienia przez 3 dni. Maskra. 3 szczupaki (max. 80 cm), dwa sandaczyki, bolek i sumek.Lepiej niż na Zegrzu ale i tak marność.Wynika z list że większość męczyła 25-30 cm okonki na boczny trok. Zawodowcy. Przecież tam o wymiarowego szczupłego nie jest tak ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Te wyniki to kpina , a ja się dziwię , że od trzech wypadów nic tam nie złowiłem (szukam sandaczy) ... przynajmniej wiem dlaczego. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Prawie 100 zawodników. Wiele godzin łowienia przez 3 dni. Maskra. 3 szczupaki (max. 80 cm), dwa sandaczyki, bolek i sumek.Lepiej niż na Zegrzu ale i tak marność.Wynika z list że większość męczyła 25-30 cm okonki na boczny trok. Zawodowcy. Przecież tam o wymiarowego szczupłego nie jest tak ciężko.Zawody a prywatne łowienie to dwie różne bajki.Andrzej nie obraź się, ale za niektórymi z tych zawodowców mógłbyś torbę wędkarską nosić Na boczny trok to znikomy procent tych panów okonie łowi,a na pewno nie ci z góry tabeli. Edytowane 4 Lipca 2016 przez maicke82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Zawody a prywatne łowienie to dwie różne bajki.Andrzej nie obraź się, ale za niektórymi z tych zawodowców mógłbyś torbę wędkarską nosić Na boczny trok to znikomy procent tych panów okonie łowi,a na pewno nie ci z góry tabeli.Nigdzie nie napisałem że jestem lepszym wędkarzem. Pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Jeśli są ryby w łowisku to nie trzeba być super zawodnikiem aby połowić.Wcześniej czy później muszą zacząć brać . Gorzej jak łowimy na przysłowiowej pustyni....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jak każda powszechnie dostępna woda, zalew jest potwornie przełowiony. To nie jest łatwe ani wdzięczne łowisko, to jest bardzo mocno wyżarty przez wiecznie nienażartych człeków z wędkarskiego świata, tani pigalak.. co wyniki jednoznacznie potwierdzają.. Ale jeszcze nie całkowita pustynia. Poniekąd krajowy standard.. Z tym jednak zastrzeżeniem, że zawody i zawodnicy preferują dość charakterystyczny model łowienia, gdzie przede wszystkim liczą się punkty i czas. No i oczywiście autentyczne umiejętności co poniektórych.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Sum się uchował jak widać http://www.firmadragon.pl/czytelnia/zawody-i-wydarzenia/2505-sum-220-cm-z-sulejowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi