Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 No i tradycyjnie, wędkarski świat nie bierze absolutnie żadnego udziału w zarządzaniu zbiornikiem.. kontentując się wiecznie tą samą, niezmordowaną eksploatacją.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) @nowy76 na ochotnika z suszarką na Sulejowie Sorry ale z wody korzystają wszyscy. Wędkarze, żeglarze, wodniacy, plażowicze itd. Ona nie jest nasza...A ja odnoszę wrażenie, że motorowodniacy myślą, że woda jest tylko ich.....Od świtu do 12 ograniczenie do 10 km/godz.Po południu w lecie dozwolona pełna piz....Wszyscy Ci, co korzystają zadowoleni Edytowane 8 Listopada 2017 przez S.O.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Od 12-tej do 22-giej zakaz wędkowania, bo żyłka może się zaplątać w śrubę... Zadowolony? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Od 12-tej do 22-giej zakaz wędkowania, bo żyłka może się zaplątać w śrubę... Zadowolony?Rozbawiony..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Rozbawiony........ i o to chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.kowalski1648 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Wybieram się w sobotę, w niedziele zawody i raczej ciężko bedzie połowić... spotkam kogoś z szanownej frekfencji? I jeszcze jedno... czy na stanicy w Barkowicach działa wyciągarka? Mocniejsze auto mam u mechanika, a tam troche stromy ten slip :-p Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Rozumiem, że masz swoją łódkę.W Barkowicach i Bronisławowie niestety zakończyli sezon :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Rozumiem, że masz swoją łódkę.W Barkowicach i Bronisławowie niestety zakończyli sezon :(Na stanicy już nie wypożyczają? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Slipu nie masz się co obawiać. Zestaw 1150 kg podjeżdża pod górę zwykłym samochodem tylko trzeba uważać na sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.kowalski1648 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Tak mam swoją, czyli zezwolenia już w Barkowicach nie opłacę? Ostatnio jak byłem to się nie obawiałem, ale teraz jade z łódką peugeotem 206 i szczerze to obawiałbym się nim tam wyjechać i bez łodzi :-p Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Na stanicy już nie wypożyczają? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja woduje na slipie Bronisławów jest bardzo dobry tylko 30 zł kosztuje :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Bedę pływał w piątek to powiem co i jak bo ostatnio byłem w sobotę i totalna bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 nie.To szybko w tym roku,rok temu do końca listopada pływałem na ich łódkach Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.kowalski1648 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ale to stanica zamknieta, czy tylko łódki zwinęli? Bo nie wykupiłem rocznego na ten rok i zawsze na.miejscu opłacalem... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dzwoniłem przed chwilą na stanicę łódki do końca tygodnia powinny jeszcze normalnie być.... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Chciałem jechać w niedzielę, otrzymałem info, że są tylko łódki klubowe, swoje już wyciągnęli i nie ma po co przyjeżdżać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Paweł, skorzystaj ze slipu na końcu betonów, łatwy dojazd, slip darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Masz na myśli tamę na Smardzewicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Masz na myśli tamę na Smardzewicach?Tak spuść przyczepkę z tamy [emoji6] hehe Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Piotrek,mistrz riposty. Brawo. Daruj sobie, bo nic konstruktywnego nie wnosisz. Aleksandrze, możesz bliżej podpowiedzieć, gdzie ten darmowy slip się znajduję i jak do niego najlepiej dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Masz na myśli tamę na Smardzewicach?Nie, mam na myśli slip w Swolszewicach Małych na końcu ul. Leśnej. Jadąc od strony Tomaszowa zjazd z ul. Mostowej w nową drogę wyłożoną kostką (ul. Leśna), dojedziesz do parkingu, a poniżej niego (około 100m) jest przyzwoity, betonowy slip.Przeszukaj temat, bo gdzieś już o nim pisałem.https://www.google.pl/maps/@51.4751328,19.9879971,15.17z Edytowane 15 Listopada 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dzięki Aleksandrze, pomogłeś bardzo. Widzisz Piotrze, teraz to sam możesz sobie spuścić z tamy .... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Piotrek,mistrz riposty. Brawo. Daruj sobie, bo nic konstruktywnego nie wnosisz. Aleksandrze, możesz bliżej podpowiedzieć, gdzie ten darmowy slip się znajduję i jak do niego najlepiej dojechać.Zero poczucia humoru... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.kowalski1648 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Aleks, tak bym zrobił, ale i tak musze jechać kupić zezwolenie... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi