Alexspin Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 No tak, najlepiej opuścić "ruki po szwam" i nic nie robić. Przecież każdy musi umrzeć, to od razu lepiej się położyć niż upaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Alex ostatnio chyba byłeś zajęty odcinkiem rzeki zrobiłeś coś w temacie [emoji3] Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Pomyłka, wiodącym był kolega z innego forum, ja tylko oferowałem swoją pomoc. Niestety kolega odpuścił temat, nie lubię się "wcinać" w cudze inicjatywy, ale jeśli jest słuszna, bardzo chętnie pomogę na tyle ile potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 To czekam na twoją realizację tego projektu z chęcią się podpisze[emoji3] Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Kilku zainwestowało w łodzie do nocnego odławiania sandaczy, co niektórzy ze szczytu drabinki zarządczej, nie sądzę że to przejdzie...Łodzie do nocnego odławiania sandaczy -nikt do tej pory tego ładniej nie nazwał. Trzeba tego stwierdzenia używać powszechnie:-) Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 No właśnie..."łodzie do nocnego odławiania sandaczy"Czy prywaciarz pozwolił by na to by go ktoś bezkarnie okradał? Ale to je nasze czyli niczyje... jak przed pół wiekiem hahahahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 To czekam na twoją realizację tego projektu z chęcią się podpisze[emoji3] Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu TapatalkaOdezwij się do kol PawelZ w temacie http://lodzkiprzewodnikwedkarski.pl/forum/kawiarenka/740-stowarzyszenie#18732To Paweł był pomysłodawcą i inicjatorem, nie mam zamiaru wchodzić Mu w drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Mówię o Sulejowie bo kto najwięcej krzyczy najmniej robi[emoji23] Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Przykro mi, ale to też nie moja inicjatywa, bardzo chętnie włączę się w działania jeśli zostaną podjęte przez Inicjatora projektu. Nie tylko podpiszę się pod petycją - do czego masz Ty zamiar się ograniczyć - ale chętnie, jak deklarowałem wcześniej, podejmę się pracy w grupie inicjatywnej, w miarę mojej wiedzy, możliwości i sił. Edytowane 6 Października 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Czekamy może koszulkę chcesz na miejskie łowy [emoji23] Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert090770 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 koledzy spining z brzegu za okoniem lub sandaczem na zalewie jakie okolice chcę powiedzieć że jeszcze nie łowiłem na zalewie za podpowiedzi z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Okonie w porcie "u Łysego", ale jeszcze chwila jak się zimniej zrobi. Jest zabawa z okoniami.Z sandaczami z brzegu nie pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Okonie w porcie "u Łysego" (…)Czy tam przypadkiem nie ma zakazu wędkowania?Drugi akwen to okolice "Portu Maruś", na południe od pirsu ograniczającego przystań wzdłuż betonowego umocnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Czuć zimę, skoro wraca odwieczny temat i wałkowanie na sto różnych sposobów. Reasumując: weźmy się za siebie i nie bójmy się reagować na "kolegów wędkarzy" w zależności od sytuacji-osobiście lub tel po Straż Rybacką lub choćby Policje. Nawet bez szans na skutek- ostentacyjnie tez robi robote (prewencyjną) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 A i w mordę można dostać...! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Olek, napisałem przeca "w zależności od sytuacji" Zwykli pseudo wędkarze żerują właśnie na obojętności otoczenia. Czasem warto sie odezwać żeby zawstydzić kolesia. Poza tym w dobie smarkfonów wystarczy czasem zamarkować nagrywanie, żeby się zawineli. Ja czasem tylko z zainteresowaniem się przyglądam holowi i odhaczaniu i widzę, że normalnie zabrana ryba z duża niechęcią jest wypuszczana.. Oczywiście będąc z kobitą czy solo nie skaczę jak widzę kilku kolesi w dresach po alko jak "łowią przy grillu" śmiecąc czy kłusując niemiarowe ryby. Niech mundurowi się użerają- mają sprzęt i wcześniejszę emeryturę za to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Poza tym Olek https://youtu.be/CyiTgxgxOYI Edytowane 19 Października 2018 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Krzysiu, całkowicie się z Tobą zgadzam, dla tego kupiliśmy z moją Partnerką (wędkujemy razem) pieska (jużak - owczarek krymski), który będzie miał w dorosłości 65cm w kłębie i 40kg żywej wagi. Jak na razie przyzwyczajamy go do wspólnych wyjazdów nad wodę. Za rok już żaden kłusol nam nie podskoczy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Bocian Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Od rana do południa jeden szczupak ok 50cn . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Czy tam przypadkiem nie ma zakazu wędkowania?Drugi akwen to okolice "Portu Maruś", na południe od pirsu ograniczającego przystań wzdłuż betonowego umocnienia. Jak pomosty będą już na brzegu, to raczej nie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Przykra sprawa. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/poszukiwania-wedkarzy-na-zalewie-sulejowskim-w-okolicach,4877420,artgal,t,id,tm.html&ved=2ahUKEwitu6y5_s7eAhXIJsAKHRJiD5AQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1m5q7sPucZc8YfcDGmwV1z Edytowane 12 Listopada 2018 przez brt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Bardzo przykre zdarzenie. Śmierć w drygawicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Bardzo smutna wiadomość, za wcześniej na jakiekolwiek komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgb25 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Często tam bywam.Wybierałem się tam w poniedziałek lecz w ostatniej chwili wybrałem inny zbiornik. Bardzo to smutne i tragiczne. Próbuję to zrozumieć jak to możliwe ? Czy brakło wyposażenia kapoków,echo,gps ? Może łódż wadliwa.Ja mam ponton 4.2 n i nie wyobrazam sobie aby zatonął czy się przewrócił. Sztormu chyba też nie było na zalewie. Piszesz Sławku o drgawicy czyżbyś znał więcej szczegółów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 W sobotę zapytalem się dziadków czy pomogą łabędzia uwolnić zaplatanego w plecionkę to wyjebka. Zadzwoniłem po straż, przyjechali i wspólnymi siłami udało się uwolnić ptaka. Co do wypadku na necie piszą ludzie że kłusowali i się w siatkę zaplatali. Ile w tym prawdy nie wnikam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi