Alexspin Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Żal d..ę ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Nie, nie czuję się zbyt mocno ani nie mam też super zaufanych tajnych przynęt. Po prostu katuję jeden zbiornik w okolicy z praktycznie zerowymi wynikami i chciałem popróbować w innym miejscu. Chociaż nie ma aż tak wielkiej presji jak na ZS. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (…) katuję jeden zbiornik w okolicy z praktycznie zerowymi wynikami (…)Tak trzymaj, nie jesteś sam, mam podobnie... W końcu coś się wq… i weźmie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Alku - jak wygląda ryba coś? W niedzielę odwaliłem rzetelną dniówkę na Słoku. Od 7 rano do 15. Pogoda idealna, pięć pudełek przynęt, dwie wędki - do 5 i do 13 g. Efekt - dwa okonki i ... gdybym zabierał - pewnie worek glonów nitkowych. Praktycznie w każdym rzucie przynęta wracała oblepiona glonami jeśli tylko musnęla o dno.Spotkałem jeszcze dwóch innych nawiedzonych, co uparcie machali wędką, pływał facet z żywcami, kilku siedziało z gruntówkami. I efekty podobne, czyli żadne. Ale przecież wędkarze nie umieją łowić. Pozdrawiam Romek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Alku - jak wygląda ryba coś? (…)Nie wiem Romku, bo żadnej nie widziałem na wędce od dość dawna... Ale musi być czymś atrakcyjnym, bo chyba nie tylko ja chciałbym ją zobaczyć... Edytowane 22 Października 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Tak to panie rybkę się złapie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Mocna ekipa i lekka pacyfikacja. Chyba by odpuścili. Sulejowski od lata sobie odpuściłem. Zresztą ta woda nigdy nie była moją wędkarską miłością. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nie widać nr. na łodzi. Policja powinna przyp...ić mandat. Tak na dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Może żywca ostatniego założyli i chciali szybko dołowić na spina kilka bąków..Niestety to nagminne nad naszymi wodami, nad Wartą też. Żywcówki lub/i gruntówki "pracują" a Pany se spiningują. Bez żadnego wstydu czy strachu wobec innych. Dla bezpieczeństwa dyżurny Burek ujadający z kilometra, na próbę zwrócenia uwagi pozdrawiają swojskim "spie..aj"...Marzy mi się szybki podjazd PSR czy Policji , konwiskata wszystkich kijów i barbetli łącznie z łódką i wozem i po 2-3 interwencjach byłby porządek. Byłby... Edytowane 7 Listopada 2019 przez Krzysiek P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Nie widać nr. na łodzi. Policja powinna przyp...ić mandat. Tak na dzień dobry.Pokaż mi choć jednego policjanta nad Sulejowskim, a już na wodzie to chyba tylko "na papierze"... (…)Marzy mi się szybki podjazd PSR czy Policji , konwiskata wszystkich kijów i barbetli łącznie z łódką i wozem i po 2-3 interwencjach byłby porządek. Byłby...Niestety, to tylko marzenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiniel Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Tak to panie rybkę się złapie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Panie Piotrze - jak dobrze pamiętam na starej wsi za tymi murkami albo w różach można ładne kamyczki znaleźć.Do tego celne oko "rzutowca" i intruza można się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Można robić różne rzeczy..znam przypadki kolegiów za "rękoczyny" w "dobrej sprawie" za tamą w Jeziorsku..Chodzi o to żeby szybko, grzecznie i zdecydowanie przy..ić taką karę żeby była baaardzo dotkliwa i odstraszała potencjalnych naśladowców. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Można gdzieś wynająć łodkę? Wybieram się pierwszy raz na ten zalew, warto na sandacza, szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Można gdzieś wynająć łodkę? Wybieram się pierwszy raz na ten zalew, warto na sandacza, szczupaka?Stanica wędkarska w Barkowicach Mokrych. Nie warto. W niedzielnych zawodach na zakończenie sezonu padło mniej niż 10 szczupaków, żeden sandacz i ze 20 okoni. Na 30 wędkarzy...Zajefajna średnia.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jeziorsko bedzie lepszym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jeziorsko bedzie lepszym rozwiązaniem?Absolutnie nie. Miesiąc temu byłem, jak na razie przez wielką, zamuloną nieckę płynie praktycznie tylko Warta starym korytem. Dojście do koryta bardzo utrudnione, a wręcz ryzykowne, bo warstwa mułu znaczna i nogi w woderach zapadały mi się prawie do połowy łydek, w połowie drogi do koryta.Nie sądzę, żeby przed zimą podnieśli poziom, bo tama w remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam .Jeden z punktów wodowania z parkingiem więc jnformacja pewnie sie przyda .Pozdrawiam. Zmiany w funkcjonowaniu stanicy PZW w Barkowicach Mokrych wpis z 30.12.2019 Informacja dotycząca funkcjonowania stanicy PZW w Barkowicach Mokrych. W okresie od 24 grudnia do 15 marca każdego roku obiekt nieczynny. W okresie od 1 grudnia do 23 grudnia każdego roku obiekt czynny siedem dni w tygodniu w godzinach 600- 1800.W okresie od 16 marca do 30 listopada każdego roku obiekt czynny całodobowo przez siedem dni w tygodniu. Tel. do stanicy PZW: 693 116 492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ciekawe kto w tym czasie będzie pilnował sprzętu na stanicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 kamery i podpisana umowa z firmą ochroniarską 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Panowie, czy ktoś słyszał jakieś newsy o nowych ograniczeniach w mocy silników na Zalewie? Ponoć są takie próby, aby maksymalna moc silników była do 10KM Ponoć chodzi o to, że większość osób, które pływają obecnie na mocniejszych jednostkach nie mają uprawnień do ich prowadzenia. Ktoś coś słyszał konkretnego? Czy zostaje bez zmian? Podział na trzy strefy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 A tam już jest na tyle wody, żeby zwodować choćby pontonik?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Aleksandrze,nie to było pytanie kolegi powyżej zapewniam Cie że wolno idzie w górę. Jak masz jakąś wiedzę w której napisał Cola top śmiało. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 A tam już jest na tyle wody, żeby zwodować choćby pontonik?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Jeśli to aktualne, to jest prawie pełny Dzięki. Edytowane 16 Lutego 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Foto z 09-02-2020r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi