darsio Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Prognozy pogody widziałeś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Burzowo, nie za duży wiaterek. Bez tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Burzowo, nie za duży wiaterek. Bez tragedii.Ja widzę burze + opady.Wybierałem się pierwszego, ale jeśli nic się nie zmieni w pogodzie, odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Razem z kumplem mamy zamiar spróbować 1. 06 ale zobaczymy czy wyjazd dojdzie do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja też miałem popływać 1.06 ale jest 22.30 i w Łodzi cały czas burza, nawet budzika nie ustawiam. Co się odwlecze to...Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jak ktoś spłynie z wody to proszę o info co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jestem piatek sobota i niedziela - ciasno nie bedzie ponieważ sa zawody i wszystkie łódki z Barkowice sa zarezerwowane, łowienie standardowo do przewężenia od stanicy na Mokrych. Zostają priv łódeczki. Z dzisiejszego dnia wieści pozytywne. Zobaczymy co przyniesie pogoda na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 W piątek nie ma zawodów. Miałem jechać jutro ale pogoda ma być do bani a szkoda dymać 230 km i kryć się później przed burzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja jutro melduje się na Sulejowie. Cel-szczupak na małym zalewie i przewężeniu. Łódka z Barkowic + czarna Tośka 6 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja jutro melduje się na Sulejowie. Cel-szczupak na małym zalewie i przewężeniu. Łódka z Barkowic + czarna Tośka 6 KM.Tylko zostaw coś dla mnie na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Po sobocie to wszystko pokłute będzie. Dobrze że większość za sandaczem po dużym pływa. A ja nie lubię sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Na jutro zapowiadają niezłą pogodę , akurat bez deszczu a niebo pod chmurką .Może trafisz jakieś szczupaki - życzę powodzenia.Ja miałem być w weekend , ale odpadam . Być może dam radę popływać w przyszły piątek od 14.00 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nie tylko ja będę . Jeszcze jedna a może więcej ekip z Jerka się szykuje.Ja to głównie trochę za logami do echa popływam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ponoć ze szczupłymi słabo, za to trafiło sie sporo zanderow, jaskółki robiły najwieksza robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ponoć ze szczupłymi słabo, za to trafiło sie sporo zanderow, jaskółki robiły najwieksza robotePewnie w okolicznych sklepach, już wszystkie wykupione Miałem sen, że w niedzielę będą brały na keitechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Mowię to co widziałem, akurat nie miałem tego pudelka, a goście na sąsiednich łódkach ladnie polowili zandki i okunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Mowię to co widziałem, akurat nie miałem tego pudelka, a goście na sąsiednich łódkach ladnie polowili zandki i okunkia może wiesz w jakich godzinach była największa aktywność mętnookich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Koło świtu przynajmniej u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 A u nas to gdzie? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja planuję jutro (pogoda już nie zmieni moich planów, jak 1.06 :-) ) od Bronisławowa w stronę tamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Okolice barkowic+czarny staw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Może jest ktoś chętny dołączyć na niedzielne wędkowanie ?? Wypływam o 7.00 z portu Maruś przy tamie. Najdalej planuję do zatoki koło Zarzęcina i okolice wyspy. Łódka jest 2-3 osob, ale 2 osoby ze sprzętem, to max. Sonda jest, silnik spalinowy produkcji ZSRR -dostarcza wrażeń No chyba, że zainteresowany dysponuje lepszym , to tym bardziej zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Wróciłem z Sulejowa. Marność . 3 krótkie z zielska i kilka brań.Ale pojechałem głównie w celu zrobienia batymetrii małego zbiornika. 40-50 km przepłynąłem pewnie. Ciekawe ukształtowanie dna. Jeszcze ze dwa dni pływania i będę miał cały mały zalew. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wróciłem z Sulejowa. Marność . 3 krótkie z zielska i kilka brań.Ale pojechałem głównie w celu zrobienia batymetrii małego zbiornika. 40-50 km przepłynąłem pewnie. Ciekawe ukształtowanie dna. Jeszcze ze dwa dni pływania i będę miał cały mały zalew.zachęcające sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Byłem od wczoraj na dużym na sandaczowaniu. Lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi