tlok Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Woda juz idzie do gory , Mozna to sprawdzic na oki rzgw warszawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czyli na "majówkę" może już być przyzwoity poziom. Mam mieszane odczucia czy to dobrze, czy źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Maj jak maj ale oby do czerwca się unormowało.:-/ Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Sandaczy i sumów się koledze zachciewa a szczupak to pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie koniecznie, choć nie zaprzeczam a może jednak zaprzeczę i chodzi o łódkę ???? Pozdrawiam Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Trzeci79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Maj jak maj ale oby do czerwca się unormowało.:-/do czerwca musi, urlop już zaplanowany :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Alex ale jak tu łowić jak sumów podobno za dużo, sandaczy za mało a do tego akcja ogólnopolska "chrońmy szczupaka" hahaha /;-))proponuje od maja, z brzegu i bolenia, takie wyzwanie z tych trudniejszych /;-) Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Święte słowa Krzyśku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Krzysiek, przekonałeś mnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Siema. Byłem przedwczoraj na Zalewie. Stan wody na prawdę przyzwoity. Tak do maxa brakowało 50-60cm. Byłem za okoniem 2h ale nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ciekawe teraz jak będzie z rybą w majówkę na małym zalewie,zanim wróci na swoje miejsca może troszkę czasu minąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Wszędzie na rzekach stany alarmowe. Byłem rano na Czarnej i takiego stanu wody i silnego uciągu nie było daaawno. Woda koloru herbaty, więc na małym zalewie i rozlewiskach pewnie zupa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Dziękujemy za informacje. Na zalewie ponoć rybka dość ładnie gryzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Wczoraj na zalewie wody było bardzo dużo,silny wiatr i niestety żadnego pajka ni udało mi się przechytrzyć,trafił się przyłów sporego karpia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Stan wody dość wysoki, prawie pełny. Niestety ani ja na spinning, ani znajomi spławikowcy niczego nie "wyczesaliśmy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Cześć.W poniedziałek jadę do pracy w okolice Rzgowa, konkretnie Brójce. Po robocie mam plan odwiedzić Wasz zbiornik z okoniówką.Na Sulejowie byłem tylko w okolicach Barkowic, reszty zbiornika i dojazdów nie znam. Proszę o pomoc i podanie w miarę dojazdu do spokojnego brzegu, gdzie pośmigać można spinem z efektami. M.oże zostanę na noc by rano popykać ze dwie godzinki i dalej do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ars25 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Cześć.W poniedziałek jadę do pracy w okolice Rzgowa, konkretnie Brójce. Po robocie mam plan odwiedzić Wasz zbiornik z okoniówką.Na Sulejowie byłem tylko w okolicach Barkowic, reszty zbiornika i dojazdów nie znam. Proszę o pomoc i podanie w miarę dojazdu do spokojnego brzegu, gdzie pośmigać można spinem z efektami. M.oże zostanę na noc by rano popykać ze dwie godzinki i dalej do robotyNie ma sprawy wysyłam tel na priv, postaram się doradzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Cześć. Byłem 23 na ZS. Około 14 Wyjechał gruby szczupły:D 74cm. Później jeszcze pistolet. Na gruncie z zebranego wywiadu nic nie brało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Wczorajszy poranek na ZS Bez komentarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Śliczny kolorek... Byłem w ubiegłą środę na "betonach", woda była czyściutka, ale słyszałem, że od strony Tresty zieloniutko. Edytowane 26 Czerwca 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zdjęcia robione zapewne pod tamą, wschodnia część zalewu? prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Od stanicy w Barkowicach do "topoli" woda normalna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) A nawet troszkę dalej na wschód. Ale Karolinów/ Tresta i Smardzewice - "szpinak" w wodzie Edytowane 26 Czerwca 2017 przez 2703tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 łapie ktoś coś na zalewie? oprócz świeżego powietrza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Ktoś coś łapie.Na 26 zawodników - 13 rybek. Tak w pierwszej turze.Ale za to w drugiej padły dwa piękne szczupaki - 90+ i 70+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi