Kajtelek2 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam w pondz.wybieram sie na Sulejów popływać pontonem ze spinem,gdzie kupie dopłatę na zbiornik jedno-dniową,jaka cena,jakieś namiary,itp.?Gdzie zwoduje ponton okolice zapory z możliwością zostawienia auta na parkingu blisko wody bez mandatu?Dozwolony jest tam trolling? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Przy tamie jest restauracja Omega,parking i wolny dostęp do wody.Trolling-TAK.Opłaty http://www.pzwkolomiejskie30.pl/viewpage.php?page_id=5 Nie licz jednak na sukces.Drapieżniki zrobiły sobie sjestę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Planuję wypad nad zalew ze znajomymi.Może ktoś doradzić gdzie są jakieś fajne noclegi? Coś fajnego, niekoniecznie najtańszego. Oczywiście nad wodą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Planuję wypad nad zalew ze znajomymi.Może ktoś doradzić gdzie są jakieś fajne noclegi? Coś fajnego, niekoniecznie najtańszego. Oczywiście nad wodą.. W Barkowicach Mokrych jest stanica PZW, można wypożyczyć łódke tanio i jest tam pole campingowe, można spokojnie wynająć jakiś camping (o ile bedzie wolny). Jeśli nie to jakies 100m przed zjazdem do stanicy jest agroturystyka i jakiś pokoik się napewno znajdzie. To znam i moge polecić, ale jedynie jako miejsce do przenocowania bo do wody jest ok kilkuset metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonus Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 jak tam panowie wyniki nad zalewem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Troszkę podniosę temat do góry bo się zapadł pod wodę Lipiec był dla mnie i kolegów z innych łódek raczej kiepski.Pojedynczy okoń (drobny) i w 99% złowiony w trolu.Z ręki fatalnie.Szczupaki milczą a sandacze jak to w każdy lipiec na Sulejowie mają pyski pozaklejane.Ostatnio kilka razy ponocowałem z trupkami ale bez oszałamiających efektów.Sierpień natomiast zaczyna powoli przynosić sandacze.Łowię tylko z łódki więc nie wiem co się dzieje na brzegach.Białej rybie dałem odpust całkowity gdyż stwierdziłem że wolę mieć jedno puste pobicie z opadu niż targać krąpie i podleszczaki.PozdrawiamPodobno ok.19 sierpnia mają być na Sulejowie mistrzostwa Polski...Czarno to widzę. Na zdjęciu kolor wody w okolicach tamy przy zachodnich wiatrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Panowie,A znacie jakieś miejsca noclegowe w Bronisławowie? Najlepiej jak najbliżej ośrodka WODNIK (tu nie ma miejsc). Chodziło by o jakieś pokoje, domki letniskowe...Jeśli miał by ktoś, to namiary mile widziane na PW.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ma ktoś jakieś info jak idzie chłopakom na zawodach na Sulejowie?Dziś pierwszy dzień z 3-dniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariobuz Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Wyniki: http://www.pzw.org.pl/40/wiadomosci/66085/60/wyniki_viii_klu bowych_mistrzostw_polski_w_dyscyplinie_spinningow Organizacja dno i wodorosty. Proponuję nagłośnić tą edycję zawodów, aby organizatorzy zapamiętali, że wpisowych nie wkłada się do kieszeni, a robi się za ich pomocą fajną imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Byłem w zeszłą sobotę i dzisiaj. Po 3 niewymiarki. Prawie wszystko na jerki pływające. Woda 1-2 metry. Tonącymi nie da sie prawie łowić W sumie nigdy wczesniej tam nie byłem ( raz przed laty) Nie odpuszczam. Może pojadę w środę. Pytanie do częstych bywalców- o tej porze roku lepiej od Barkowic w stronę tamy czy odwrotnie? Trochę szczupaka jest. Widziałem kilka efektownych ataków z wyskokiem. O tej porze roku to nieczęsty widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Od Barkowic w prawo to jest mały zalew, przy tak niskim stanie wody jak teraz ja nie próbuję.Proponuję Bronisławów i czy wypłyniesz w prawo na wyspy czy w lewo na tamę powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dziękuję za info. Ja za zębatym pływam i mnie ta płytka woda odpowiada. Tylko czy rybom też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam co słychać nad zalewem? wybieram sie w dniu jutrzejszym w którą stronę płynąc z Bronisławowa na wyspy czy tamę z góry dziękuję z informacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Jak w temacie. Warunek : dojazd własnym transportem do Janek i karta PZW opłacona .604 444765 Edytowane 15 Listopada 2012 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Mazowsze nie ma porozumienia z tym rejonem trzeba by jeszcze dokupić dniówkę na Sulejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Na zalewie bardzo niski stan wody. Jeśli wybierasz się na łowienie z brzegu możesz się rozczarować.Łowiłem ostatnio z brzegu i tylko małe okonki na troka. Większa ryba gdzieś w korycie więc polecam wynająć łódkę.Możesz ją wynająć w stanicy barkowice/mokre. Niewielkie koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 wiem, że trzeba wykupić dodatek. Będę atakował tylko koryto i karcze. tylko ł ódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 na stanicy w Barkowicach zezwoleń brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 dzwoniłem. powiedzieli, że można przyjeżdżać. jak to brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale przyjechać oczywiście można, czy do Barkowic, czy do Bronisławowa, łódki są.Inna sprawa to zezwolenia, w poprzednich latach można było wykupić w Barkowicach, w tym roku już nie ( przynajmniej latem nie mieli i twierdzili, że w tym roku mieć nie będą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Ale ja byłem tam z miesiąc, dwa temu i wszystko było OK. Nie załamujcie mnie. Telefon nie odbiera. Dodzwoniłem się. Zmienił się system, ale dalej można wykupić. Czyli jutro jadę. UFF..... Edytowane 15 Listopada 2012 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Daj znać jak wyniki, ja niestety jutro pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Szkoda. Powiem jak było. Trochę posandaczuję, a do tej pory żadnego sandacza na rozkładzie nie mam. Ale głównie testy jerków @Bush231. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam jak byłem nad zalewem dwa tygodnie temu to musiałem sobie zamówić pozwolenie bo nie mieli na miejscu polecam Bronisławów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi