damian22777 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Z tego co w artykule pisze nie spuszczą całkowicie wody także ryby pewnie zostaną w tej kałuży która zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ciekawe jak upilnują kałużę pełną ryb przez 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Panowie pozostaje mieć nadzieje, że to żart z okazji zbliżającego się 01.04. Inaczej tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Drodzy Panowie , koledzy i nieprzyjaciele .. Tak się składa że w najbliższym czasie , w wyjątkowo krótkim czasie będziemy mieli w pakiecie : uniwersalistyczna Wielkanoc , zmianę czasu , dyngus oraz prima aprillis . Należy to rozróżniać , a kto nie potrafi , temu wiadro wody poza kolejnością .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvx Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ... była cisza a jak się ożywiło Za sprawa prima aprillis'owego żartu czy nie, to warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Mam nadzieje, że to prima aprillis bo duże nadzieje wiązałem z Sulejowem na najbliższe sezony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dla zupełnej jasności w temacie http://tomaszow-tit.pl/artykul,Suchy_zalew___prima_aprilis,14008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dałem się nabrać. Już załatwiam opłatę na Piotrków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zeszło powietrze, co? Potrollinguj tam w korycie, powinieneś coś dobrego ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Muszę tylko do HDS-a koryto jakoś wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Na Sulejowskim jest strafa ciszy? Czy można na spalinie popływać? Andrzej ile wynosi ta opłata na Piotrków? Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez shorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Strefa ciszy. I dobrze. 90,00 zł. W Stanicy w Barkowicach podobno można wnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wkrótce rusza sezon. Wybieram się tam po 15 maja. Może zbierze sie nas kilku i wspólnie pobiczujemy? Ja to głównie jerki na płytkiej w okolicach ujścia pilicy do zalewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wkrótce rusza sezon. Wybieram się tam po 15 maja. Może zbierze sie nas kilku i wspólnie pobiczujemy? Ja to głównie jerki na płytkiej w okolicach ujścia pilicy do zalewu. Ja się kiedyś odezwę (czyt. bliżej czerwca) :-)Jestem zainteresowany, ale pod kątem sandacza. Nigdy tam nie łowiłem i będę szukał chętnych do wspólnej wyprawy. Martwi mnie trochę ta strefa ciszy bo nie mam elektryka (choc z drugiej strony to oczywiście duży plus). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gdyby nie strefa ciszy to wyobrażm sobie co by tam sie działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ...to, co na ZZ na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 byłaby autostrada jak na Zegrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ale co fakt to fakt, że czasami te motorówki są niestety bardzo wkurzajace. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 15 rozpoczęcie sezonu łódkowego. Ktoś się wybiera? Bo ja tak. Jak stan wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coconut Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja zaczynam pływać 18 maja. Szczupaki obecnie nie żerują. Trafiają się pojedyncze sztuki na obrotówki .Na rozpoczęcie sezonu w Mokrych na kilkunastu spinningistów nikt nie złowił wymiarowego, a zawody w Barkowicach wygrały dwa małe okonki. Leszcz trze się przy brzegach. Nie tak dawno na Pilicy można było przy wysokim stanie wody zaobserwować tarło jazia na płyciznach. Teraz nie ma tam wody, a złożona ikra wyschła na brzegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dziękuję za informacje, To były już zawody ?. Z łódek? Przecież sezon łódkowy od 15 maja sie zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coconut Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Zawody były z brzegu 1 i 4 maja. Ja nie startowałem . Edytowane 12 Maja 2013 przez hauki123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Miałem okazję być na jednych zawodach i potwierdzam że była żenada, zawody wygrane jednym okoniem Dwa dni później złaziłem się w spodniobutach po rozlewiskach - nie było nawet brania - nawet okonka na obrotówkę. Jakby ryby ufo zabrało. Jedyny przyłów to grubaśny leszcz zaczepiony za grzbiet, był nakrokopkowany więc odbywał tarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 To lux. Więc ryby nie skłute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi