pontonss Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Cześć koledzy Czy wiece gdzie zakupie tubę do wysyłki wędki i jakie są mniej więcej jej koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Gielda/kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tubę do wysyłki kupisz na poczcie lub allegro. Cennik:http://cennik.poczta-polska.pl/plik,1/Cennik-przesylka-gabarytowa.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Szara PCV w każdej Castoramie, Obi itp. Ew idź się uśmiechnij do jakiejś Pani (albo Pana ) w takim markecie na dziale z wykładzinami (na grubych kartonowych tubach nawijane są wykładziny, dostaniesz za free) Edytowane 28 Września 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Cześć koledzy Czy wiece gdzie zakupie tubę do wysyłki wędki i jakie są mniej więcej jej koszty?W castoramie- takie kanalizacyjne, albo można popytać w sklepach z wykładzinami, dywanami, czy nie mają tych grubych, kartonowych tub, na które nawinięte są ww. edit.Widzę, że już koledzy mnie już wyprzedzili Edytowane 28 Września 2015 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja byłem ostatnio w Komforcie moją tam takie od dywanów/wykładzin. Zapytaj to pewnie dostaniesz ile chcesz i jakie chcesz. Do wysyłki idealne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Co do wysyłki to ja jak wysyłałem w takiej tubie kartonowej to za wersję ostrożnie płaciłem 35 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dwumetrowa rura pcv o długości 2 m i średnicy wewnętrznej nieco ponad 7 cm to koszt 10 zł.A koszt wysyłki pocztą (paczka priorytetowa) to koszt ok 17 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Kartonową kupisz w sklepach z ceratami, firanami, karniszami, wykładzinami.Cena miłe słowo, ładny uśmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Dwumetrowa rura pcv o długości 2 m i średnicy wewnętrznej nieco ponad 7 cm to koszt 10 zł.A koszt wysyłki pocztą (paczka priorytetowa) to koszt ok 17 zł.Mogę namiar gdzie tubę 2 m wyśle za 17pln?Poczta chyba takich nie przyjmuję Edytowane 30 Września 2015 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Mogę namiar gdzie tubę 2 m wyśle za 17pln?Poczta chyba takich nie przyjmuję Zgadza się. Zabrakło precyzji Maksymalna długość w przypadku Poczty to 150 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ja jeśli wysyłam długą, około 2m rurę, to idę do jakiejś zaprzyjaźnionej firmy, która ma podpisaną umowę z którąś z firm kurierskich. Wtedy nikt nie patrzy, czy tuba ma 1,5 czy 2m. Koszt to 16-20zł, no chyba że chcemy dodatkowo ubezpieczyć przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Tutaj: Zobacz ofertę: TUBA KARTONOWA,TULEJKA,GILZA ŚR76mm 150CMFAKTURA http://allegro.pl/showItem2.php?item=5511186750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi