meme174 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam Szukam opinii, może ktoś miał albo natknął się na informacje o wyżej wspomnianym modelu ? Cel jerkbait i tylko to Będę wdzięczny za wszelką pomoc pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A jednak jerki sie spodobaly co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) ja wiem - nawet nie o to chodzi, lubię mieć kij pod metodę i tyle poza tym mam chęć na megabassa a tylko typowej jerkowki mi brakuje do tego wygląd mi pasuje, bez bajerów itp Edytowane 28 Września 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Niestety nie pomogę bo mam inną - Megabass Orochi Mephisto F7-69DG. Natomiast F7 to będziesz miał mocy aż nadto. Swoim salmo fatso 14s śmigam jak i gdzie chcę. Swimbajtami savage 3d trout również świetnie. No i na wędkę też łowię niewielkimi przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Szczerze Remku będę się cieszył jak kij zapracuje od 50-60 gram to taka dolna granica na której mi zalezy do lżejszych jerkow mam eg forcegrandisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 F7 to ... spokojnie powyżej 120g ... ha ha ha ... To jest wędka do 30lb ... ale akurat w MB 30lb jest sporo wyżej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 1/4-2oz,10-30lb. - ile to takiego opisu max mogę podpiąć przynętę? Sorry, ze się podpinam ale tez celuję w MB:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tyle ile pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 To ile w przełożeniu na gramy jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 7-56g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Napisz co to za wędka ... jej symbol. Będzie zdecydowanie łatwiej. Niektóre mają napisane 2 oz a można nimi łowić i do 3 oz i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Megabass Destroyer Seven Eleven RacingCondition 7'11"1/4-2oz,10-30lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi