szpiegu Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Może ktoś z kolegów jest mocny w temacie szukam kleju do pontonu z PVC to co dostałem w zestawie naprawczym jest stare zaschnięte i raczej się nie nadaje próbowałem na niego złapać łatkę ale niezbyt trzyma jest coś godnego uwagi na polskim rynku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Tokarex - Dorohusk, śmiało mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartas401 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czy ktoś próbował odklejać łatkę? Widać, że w kilku miejscach na obrzeżach powietrze delikatnie ucieka. Zastanawiam się jak to najlepiej rozwiązać.Czy wokół latki nałożyć warstwę samego kleju, czy nałożyć na to nową, większą, czy może spróbować usunąć starą i przykleić nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czy ktoś próbował odklejać łatkę? Widać, że w kilku miejscach na obrzeżach powietrze delikatnie ucieka. Zastanawiam się jak to najlepiej rozwiązać.Czy wokół latki nałożyć warstwę samego kleju, czy nałożyć na to nową, większą, czy może spróbować usunąć starą i przykleić nową? Jako że kilka razy za pomocą opalarki próbowałem ściągnąć coś naklejonego na pontonie mogę stwierdzić , że takie operacje przynajmniej mi wychodzą średnio . Dlatego proponowałbym naklejenie większej łaty na łatę robiąc zakładkę ok 5 cm z każdej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szpiegu
Może ktoś z kolegów jest mocny w temacie szukam kleju do pontonu z PVC to co dostałem w zestawie naprawczym jest stare zaschnięte i raczej się nie nadaje próbowałem na niego złapać łatkę ale niezbyt trzyma jest coś godnego uwagi na polskim rynku ??
Top użytkownicy dla tego pytania
5
5
3
3
Popularne dni
30 Sie
13
30 Wrz
7
25 Maj
4
25 Lut
3
Top użytkownicy dla tego pytania
szpiegu 5 odpowiedzi
amstaf358 5 odpowiedzi
zetika16 3 odpowiedzi
Kozi 3 odpowiedzi
Popularne dni
30 Sie 2010
13 odpowiedzi
30 Wrz 2015
7 odpowiedzi
25 Maj 2020
4 odpowiedzi
25 Lut 2019
3 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
łatka min 1 cm od końca rozcięcia z każdej strony , umyć okolice rozcięcia , wysuszyć , odtłuścić ( używam benzyny ekstrakcyjnej ) , poczeka chwilę. z taśmy samoprzylepnej wyciąć otwór wielkości łatki
urasenty
Mi kiedyś myszy wygryzły dziurę ok 5x5cm przy samym łączeniu. Nie dało się tego w żaden sposób kleić. Podjechałem do firmy zajmujacej się naprawą plandek. Panowie dobrali mi taki sam kolor materiału i
Brambor
Znalazłem takie filmiki na you tube. https://www.youtube.com/channel/UCzPWvIa_HqMKpijj_A-fsEA/videos
Opublikowane grafiki
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi