andras Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Koledzy dostałem przynęty plemnik , mam pytanko jak je zbroić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Znalazłem w wyszukiwarce w 10 sekund....http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,przyneta-spinningowa-plemniki-od-kongera,68827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andras Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Czyli jak rozumiem nabija się tylko za góówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 na główce słabo pracuje. Polecam boczny trok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andras Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Tak , ale chodzi mi czy nabijasz go za samą główkę czy też kawałek za ten ogonek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Cześć ja plemnika zbroję w ten sposób, zbroję też tak czasem jaskółki co nadaje jej trochę inną pracę oraz mniej grzęźnie w zaczepach. Edytowane 12 Października 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andras Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dzięki za zdjęcie , bardzo mi pomogło , czy to jest gotowy przypon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 To jest akurat gotowy wolfram do bocznego troka.http://www.pirania-sklep.pl/product_picture/full_size/d50490f158cbbcb616374f164e05bb82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wygląda dziwacznie i nic mi tu nie pasuje. Taki hak? przypon wolframowy? Gigantyczny koralik i jeszcze ta kulka.Ryby to chyba ze zdziwienia atakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wygląda dziwacznie i nic mi tu nie pasuje. Taki hak? przypon wolframowy? Gigantyczny koralik i jeszcze ta kulka.Ryby to chyba ze zdziwienia atakują. To nie koralik, tak ta guma wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Aaa.. Przepraszam ale to i tak nie wiele zmienia, ja bym to bardziej finezyjnie potraktowal, bez takiego usztywniania. Inne zbrojenie i na pewno lzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) czeburaszka na zdjęciu ma ciężar 3g a haczyk to typowa 8 do paprocha więc jest lekko, ten wolfram stosuję tylko na jednym zbiorniku na którym oprócz okonia jest dużo małego szczupaka, a że ostatnio jeżdżę w zasadzie tylko tam więc zdjęcie jest akurat na wolframie Edytowane 13 Października 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 czeburaszka na zdjęciu ma ciężar 3g a haczyk to typowa 8 do paprocha więc jest lekko, ten wolfram stosuję tylko na jednym zbiorniku na którym oprócz okonia jest dużo małego szczupaka, a że ostatnio jeżdżę w zasadzie tylko tam więc zdjęcie jest akurat na wolframie I jak, masz jakies dobre wyniki na tego plemnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pewnie same samice do niego wyskakują:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pewnie same samice do niego wyskakują:-) W dzisiejszych czasach to nie regula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trevor Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 I jak, masz jakies dobre wyniki na tego plemnika?Kolega się pytał o zbrojenie, plemników używam raz na ruski rok jak totalnie nic się nie dzieje, za dużo małych okoni się wiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi