Fred Arbogast Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Poszukuję kogoś kto pomógł by mi w zrobieniu zakupów w UK.Złamałem jedną dziesiątkę w swym ulubionym kijku.Potrzebuję zrobić mały zakup a tylko tam znalazłem potrzebną przelotkę ,wiec zakupił bym ze trzy cztery sztuki tak na zapas.Jeśli był by ktoś chętny w pomocy oczekuję na info.W razie ogarnięcia tematu zrewanżuję się np.woblerami wychodzącymi spod mej ręki ....Zakupy chciał bym zrobić w tym sklepie.http://www.guidesnblanks.com/product/114Potrzebuję przelotki LVSG # 10 4-szt jak są i ze dwie trzy # 8.Z góry dzięki za zainteresowanie i proszę kolegów o pomoc.Pozdrawiam Fred A . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Bardzo sie Tobie spieszy? Moze bede tam robil jakis zakup, ale za gdzies dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dwa tyg.to nie aż tak długo ale im wcześniej tym lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 To przypomnij sie za dwa tygodnie, bo ostatnio zabiegany i moze mi wypasc z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 U kogos je ostatnio widizałem ...Nie wiem czy nie w http://www.pracowniaroztocze.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 No są ale tylko na stronie ....Fizycznie ani sztuki zaopatrują się w FC a i tam tylko niedobitki.Potrzebnych nikt nie ma jak na lekarstwo szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jak nie chcesz czekac na mnie, to normalnie zamawiaj na Guides&Blanks, bez problemu wysylaja do PL.Kumpel z PL juz pare razy u nich zamawial przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Oczywiście że czekam ... Szukałem wszędzie i tylko tam znalazłem choć boję się czy aby na pewno są.Tak czy inaczej jeśli tylko coś byś u nich brał to jestem chętny.Sam nigdy nie kupowałem i nie jestem aż tak oblatany w całej procedurze ...Gdyby to było w PL to problemu nie ma a tak no to czekam na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 To spoko, przypomnij sie tylko za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi