Guzu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam Rzucil mi sie w oczy wobler Rapali, ktorego dotychczas nie mialem okazji sprobowac.Rapala Shadow Rap. uzywa ktos ? Bede wdzieczny za komentarze poparte doswiadczeniami z pola walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Na ten i zeszły rok nie było go w katalogu Normark. Pewnie nie na PL rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie spotkałem Rapali, której nie można by kupić w Polsce. Z dostępnością bywa różnie, czasem biednie lecz chyba nic nie jest wyłączone z naszego rynku. Raczej kwestia nędzy przedstawiciela czy naszego rynku. Shadow jest jednak bez problemu dostępny.Niestety moje doświadczenia są zbyt małe. Czeka na jesień i bellyboata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Bardzo dobry na bolenia. Praca i kształt podobny do flat rap, ale praca bardziej zbliżona do 8cm niż 10cm. Po zdjęciu jednej kotwiczki robi sie pływający. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Bardzo dobry na bolenia. Praca i kształt podobny do flat rap, ale praca bardziej zbliżona do 8cm niż 10cm. Po zdjęciu jednej kotwiczki robi sie pływający. Oglądając film stwierdzam,że moje 8cm Flat Rapy są chyba wybrakowane. Pracują całkiem inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Bardzo dobry na bolenia. Praca i kształt podobny do flat rap, ale praca bardziej zbliżona do 8cm niż 10cm. Po zdjęciu jednej kotwiczki robi sie pływający.A po odczepieniu środkowej kotwiczki to przy zaprzestaniu zwijania powoli wypływa na powierzchnię,czy po prostu ze ``slow sinking`` bardziej powoli tonie coś jak niektóre woblery``suspending``?Jaki kolor tego Shadow Rap-a na bolenia?To raczej ``chyba``na duże bolenie? -sądząc po romiarach- 11cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ktoś może coś więcej napisać o tej przynęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi