Mekamil Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć, o co chodzi z tym pokrętłem w miejscu hamulca walki: http://www.sunstar-tw.com/fishing/reel/ryojiku/calcutta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek_ee Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 zamiast gwiazdy jest pokrętło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba67810 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dokładnie można zmienić ustawienie hamulca płynniejszym ruchem kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Podoba mi się to. Wolałbym pokrętło niż gwiazdę. Jest bardziej poręczne do regulacji w czasie holu. Mam nadzieję, iż to się upowszechni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 tak panowie tylko pamietajcie że w ty wypadku gdy linka jest zabierana - korba sie obraca tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 no to wracamy do korzeni...mam takie z lat 50-tych gdzie korbą też można było dostać po paluchach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) . Edytowane 11 Października 2015 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki! Dziwne, szukałem na youtube i nic mi nie wyrzucało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi