meme174 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Nowy właściciel regulował co się da, sprawdzał z przynętami, kręcił i obserwował magnes czy się porusza, rzucał też jego kolega co ma steezy i ponoć zna się na temacie itd... Było wspomniane o sprężynce rotora szpuli - ma ktoś tego foto? Od czego mogło to się zepsuć? Jeśli popsute to jak naprawić?Kamil wybacz ale jak widac posiadanie steeza chyba nie osadza znajomość obsługi multika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja nie mam Steeza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 dlatego zacytowałem Twój post - kolega co ma stezzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ta sprężyna ma lekko czy ciężej chodzić? Z tego co mi wiadomo to tam sporo chłopa rzucało i każdy brodacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Więc tak: kij to WS86MF2 w spinie bo nie mam już castingów a przynęta to relax 3" na 12G ołowiu. Magnetyk na zero, silny wymach i od razu brodacz. Ale to oczywiste Aha, lekko wieje wiatr z z przodu. Skręcam maga na 20 rzut na około 20m i zero brody. Hamuje skutecznie a przynęta wpada do wody i wtedy szpulka staje w miejscu. Podobnie przy 16, 14 i 10, z tym że odległość wzrasta do około 35 - 40m. Poniżej 10 linka lekko puchnie na szpuli i trzeba delikatnie kontrolować palcem szpule, ale to chyba normalne. Znajomy ma MB Is-a i ma podobnie... Nie jestem zajebiaszczy w caście więc zchodze do 5 a poniżej mam brody. Ale wiadomo, nie mam Steeza i krótko łowie. Drugi zarzut to brak reakcji hamulca na wolny bieg bez wyrzutu tylko opuszczanie przynęty. Ok, za to odpowiada docisk szpuli, który działa. Odsyłam więc multik jako pełno sprawny. Tylko na info, że jest klient na Tatule i słowa, że działa obecny właściciel twierdzi że chętnie bo sprzeda daje do myślenia... Chyba nagram film jak ja rzucam, bo zaraz zostanę nazwany oszustem Edytowane 16 Października 2015 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 jak Ci linka z wodzika wchodzi pewnie na 30-tkę, to pewnie masz już wystarczające hamowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Tzn jaką 30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 przelotka startowa w spinigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Chyba 25 ale czuć że działa rzutowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Sprawdzone na kiju castingowym. Wszystko działa :-) Ale chyba znalazłem przyczynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Sprawdzone na kiju castingowym. Wszystko działa :-) Ale chyba znalazłem przyczynę...Pochwal się. Dla potomności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 http://jerkbait.pl/topic/64609-sprzeda%C5%BC-na-forum-a-zwrot/#entry1757177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tak więc moja diagnoza okazała się prawdziwa w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi