K-Pon Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 W gronie 3 Zapaleńców (jedna osoba wycofala się wczoraj) wybieramy się 9.10.15 do Wojtka nad Pad. Oczywiście do Pierwszej Polskiej Bazy Wędkarskiej nad Padem.Mamy wolne miejsce w samochodzie dla jeszcze jednego zapaleńca Wyjazd w piątek wieczorem z Krakowa.Szczegóły podam telefonicznie.Mój nr 505443686 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Oj poleciał by człowiek polecial a tu pracować trzeba,, tak z ciekawości zapytam na ile wyprawa i czy bierzecie może swoje pływadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Cały sprzęt mamy zapewniony na miejscu. "Łódź z silnikiem 1x,echosonda , namiot kadłubowyponton z silnikiem 1xobowiązkowe ubezpieczenie sprzętu motorowego Oc na 6 ml europo dwie wędki do stacjonarki na osobę , łózka , namiot jeden duży na 3 łóżka , jeden na dwa, podpórki sumowe ile chcecie , dwa parasole , 3 spinny , trzy wędki vertikal. Dwie wędki feeder plus siatka, podbierak" Edytowane 30 Września 2015 przez remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Widzę ze szykuje się ostry trip życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witaj czy mozna prosic namiar na té polska baze na priv . Ja zazwyczaj najmuje lodke u niemiaszkow kolo Revere , szkoda ze jestem zarobiony w tyrze chetnie bym pojechal , Polamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Oferta nieaktualna. Trzymajcie kciuki za Nas.W sobotę przed południem zaczynamy przygodę nad Padem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zdawajcie relacje na bieżąco, powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jedziemy we Trzech: Zgred Tetryk, Szpec Marcin i ja Żółtodziób Cyś.Tylko ja nie mam sumka 2m+ na koncie i pewnie tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Trzymam kciuki i czekam na relacje (tym bardziej niecierpliwie, bo od 18-go będę na Ebro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jedziemy we Trzech: Zgred Tetryk, Szpec Marcin i ja Żółtodziób Cyś.Tylko ja nie mam sumka 2m+ na koncie i pewnie tak zostanie Czyli Ty złowisz największego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Kciuki zaciśnięte i czekamy na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi