MefistoFishing Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam jakie są rzeczywiste, praktyczne róznice w standarodwych silnikach o mocy powiedzmy 40lbs między MINNKOTA, NERAUS, RHINO, MOTOR GIUDE, itp? Bo ceny są ciut różne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steelcreation Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ostatnio zakupiłem Minn Kota traxxis 45 SC i uważam że super silnik tojest !!! możliwość manewru rumplem góra dół naprawde sie przydaje i polecam ten silnik z całą odp. Co do różnic to głownie wykonanie i żywotność ja bym raczej otował za Minn Kota ale jak kupisz tańszy to tez będziesz pływał a w ce nie Minn koty kupisz 2 np: Yomoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Neraus wykreślony po rozmowie ze sprzedawcą. Radzi Minn Kotkę 40lb, a co powiecie o RHINO? Podobno tez bardzo dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek TJ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Używam MotorGuide od 98r i jak narazie spisuje sie na medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja też mam MotorGuide 55 LBS pare lat i wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MefistoFishing
Witam
jakie są rzeczywiste, praktyczne róznice w standarodwych silnikach o mocy powiedzmy 40lbs między MINNKOTA, NERAUS, RHINO, MOTOR GIUDE, itp? Bo ceny są ciut różne...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi