Skocz do zawartości
  • 0

Newsletter 1-2015 jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

Od dnia wczorajszego rozpoczęliśmy publikację newslettera jerkbait.pl. Co miesiąc, w ostatnim dniu miesiaca, w wielkim skrócie, będziemy prezentować ciekawe informacje z życia naszego portalu. Link do pierwszej edycji znajdziecie tutaj: http://jerkbait.pl/art/nl/12015.html Oczywiście będziemy go stopniowo rozwijać. 

Mam do Was pytanie techniczne - kto z Was otrzymał, a kto nie otrzymał wczoraj wysłanego Newslettera jerkbait.pl? Był on wysłany na konta emailowe (te, które użyliście podczas rejestracji na forum). Uwagi do pierwszej wersji mile widziane.

Pozdrawiam

Remek

• Like 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

U mnie również w spamie, najprawdopodobniej przyczyną jest przekroczenie nadmiarowych atrybutów co wykracza poza przeciętne filtry skrzynek pocztowych skanujące wiadomości. Wystarczy pewnie spróbować zoptymalizować formatkę, może trochę odchudzić i powinno już być ok.

• 0

OK. Potrzebny fachowiec bo jak widać różnie to bywa.

Dziękuję Wam za propozycje. Na teraz:

- zapowiedzi - świetny pomysł (!)

Przy komputerze będę zapewne dłuższą chwilę dopiero sobota wieczór jak mi nic nie wyskoczy to mogę zrobić rozpoznanie tematu jeśli do tego czasu nie uda się nic wskórać. W czynie społecznym rzecz jasna.

• Like 1

• 0

Na interii wskoczyło do spamu. 

Fajny pomysł, chyba jedyny newsletter jaki mnie interesuje ;)

Z ważniejszych wydarzeń zabrakło chyba tylko relacji z targów rękodzieła wędkarskiego.

Bardzo fajne jest to że są informacje ze zbliżającymi się zlotami/zawodami/spotkaniami, nie da się śledzić wszystkich tematów, takie podsumowanie na pewno zwróci uwagę osób które mogą być tym zainteresowane a normalnie by to przeoczyły.

Edytowane przez Pasta
  • Like 1

• 0

Bardzo się cieszę że wam się podoba newsletter. Będziemy wprowadzać kolejne usprawnienia. Na pewno bardzo spodobał nam się Pomysł z zapowiedziami. Jeśli przyjdą wam do głowy jeszcze jakieś inne pomysły w jaki sposób moglibyśmy usprawnić newsletter dajcie znać. Dziękuję za dotychczasowe pomysły.