Skocz do zawartości

Spodnie Geoff Anderson Urus

maniak

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

W sumie jestem zdecydowany na zakup tych spodni, tylko zastanawiam się nad rozmiarem.

Mam 175cm, obwód w pasie niecałe 90cm i nie wiem czy wybrać rozmiar M czy L, rozmiarowo wypadają większe czy mniejsze?

Neopren grzeje, przeszkadza w cieplejsze dni?Jaka temperatura jest optymalna dla tych spodni z neoprenem.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Maciej

Zerknij na firmę DEERHUNTER ciuchy myśliwskie. Duży wybór podobne ceny jak Geoff Anderson.

Mam porównanie obydwu firm. W DEERHUNTER rozmiar XXL jest adekwatny do naszych norm...

Spodnie trójwarstwowe nieprzemakalne zielone lub maskujące liście. Pierwsza liga. Do temperatury około 18-20 stopni da się wysiedzieć na łodzi. Dobra wentylacja.

Zastanawiam się nad M lub L a piszecie o XL :mellow:

Piszecie, że wypadają mniejsze to wtedy L byłaby dobre, tylko niestety nie mam możliwości przymierzenia.

Obwód w pasie 88cm, myślę, że L jest dobrym wyborem.

A jak z neoprenem? Jakie temperatury są optymalne.

Pozdrawiam

Maciej

Zerknij na firmę DEERHUNTER ciuchy myśliwskie. Duży wybór podobne ceny jak Geoff Anderson.

Mam porównanie obydwu firm. W DEERHUNTER rozmiar XXL jest adekwatny do naszych norm...

Spodnie trójwarstwowe nieprzemakalne zielone lub maskujące liście. Pierwsza liga. Do temperatury około 18-20 stopni da się wysiedzieć na łodzi. Dobra wentylacja.

Upatrzyłem już sobie komplet Geoffa Andersena, spodnie Urus i kurtka WS3 lub Dozer i zdania nie zmienię :D ale dzięki za propozycję.

Przy 88 cm w pasie „L” włożysz na łyżce... :lol:

Łyżkę mam, ale to może być drażniące :lol:

Znalazłem opis z FM:

Urus 3 - L

Szaro-brązowe ; Rozmiar: L ; Dł.całkowita spodni: 109cm ; Dł.nogawki od kroku: 81cm ; Pas: 90-94cm

Według tych informacji idealne.

• 6 lat później...

Cześć,

Zastanawiam się nad zakupem spodni do kurtki którą już mam- Geoff Anderson Urus 3

Są na rynku dwie wersję z neoprenem i bez, nie mam możliwości zakupu w sklepie stacjonarnym a tym bardziej porównania dwóch wersji.

Pytanie czym się one różnią i o co chodzi z tym neoprenem. 

• 1 miesiąc temu...