Skocz do zawartości
  • 0

Statystyki "Użytkowników"

bazyloss

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cóż nie wiem czy pozazdrościć czy współczuć , chciałbym cały dzień spędzać nad woda i może kiedyś tak zrobię jak zdrowie na starsze lata i przede wszystkim finanse pozwolą . Jak na razie spędzam od kilku lat większość wolnego czasu nad woda a w chwilach spędzanych na kompie, to i od jakiegoś czasu chętnie na JB lukne

• 0

niektóre fora mają w regulaminie że np po roku braku logowania usuwają takie konto, można wtedy ustawić mechanizm, który po 6 miesiącach nieobecności przypomni użytkownikowi i ponownie na miesiąc przed, że nie było go wśród nas przez X miesięcy i że niedługo konto może przestać być aktywne. Jednym to coś przypomni, a jak nie to nie będzie "martwych dusz"

• 0

Remku, no to pytam, dlaczego po 6 miesiącach aktywności konto nie jest usuwane?

Zapewne takie są :) .

Józek, moje pytanie było po to by wymyślić pytanie, na odpowiedź którego będzie sposób na to ... jak zaktywować userów do dzielenia się wiedzą. Nie natomiast bym się tłumaczył. Krótko odpowiadając na Twoje pytanie - bo takie przyjąłem zasady.

• Like 4

• 0

Remku, zapewne oczekujesz na pytanie typu "co z tym zrobić"... :P

Ja bym nie robił nic... no, może likwidowałbym konta bez aktywności (logowania), tzw. "martwe".

To że ktoś nie pisze, nie oznacza, że nie czyta...

Dokładnie tak jest ... ale wybaczcie ... zwijam się teraz bo mamy w kolejnym tygodniu 3 ważne rzeczy, które będą ogłoszone na forum i wymagają naszego bardzo dużego nakładu pracy.

• Like 1

• 0

mi to tak naprawdę wisi, sam przez wiele lat miałem średni stosunek do różnych for i tak wiele się nie zmieniło, w pewnym momencie życia doszedłem do wniosku, że np. takie jak to będzie świetnym sposobem wymiany informacji (nie tylko zbierania), dlatego tak sobie pomyślałem, że skoro 15t Użytkowników i większość choć cokolwiek pisze (wymienia informację), to ogólnie świetnie to wpływa na poziom naszego wędkarstwa, wiedzy, świadomości i dobrze wróży na przyszłość, a tu trochę lipa, dlatego tak słabo się trochę poczułem

• Like 3

• 0

Nie wylejmy dziecka z kapiela.

Hipotetyczna sytuacja:

Mam 5000 postow, napisalem poradniki, tworzylem forum, przez rok sie nie logowalem, bylem chory, nieodbieralem maili. Wracam a tu konta nie ma. Lipa. 

Automat wszystkiego nie zalatwi.

• Like 1