bazyloss Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 tak mnie z nudów coś podkusiło i sprawdziłem Użytkowników - 15249 z czego : 11721 - poniżej 10 postóww tym 8861 - 0 postów co Wy na to, jakieś przemyślenia ?, bo ja jakoś słabo się poczułem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jarek K. Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Cóż mogę powiedzieć ja który mam postów może 60 ,może chłopaki siedzą nad woda i ni maja czasu na glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 no tak ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Wybacz @Fester, ale jerkbait to głupoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomas81 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Raczej nie brak czasu na te "głupoty" a tylko chęć obserwacji giełdy i od biedy samego forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jarek K. Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Wybacz @Fester, ale jerkbait to głupoty? Wiesz chodziło o lampienie się w ekran spędzanie czasu na kanapie i takie bzdury z całym szacunkiem wole wypad nad wodę za to z ta giełda zgadzam się na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Niektórzy pracują na kompach przez dzień cały... . Edytowane 1 Października 2015 przez godski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jarek K. Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Cóż nie wiem czy pozazdrościć czy współczuć , chciałbym cały dzień spędzać nad woda i może kiedyś tak zrobię jak zdrowie na starsze lata i przede wszystkim finanse pozwolą . Jak na razie spędzam od kilku lat większość wolnego czasu nad woda a w chwilach spędzanych na kompie, to i od jakiegoś czasu chętnie na JB lukne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Niektórzy pracują na kompach przez dzień cały... . Ano, wtedy najwiecej siedzi sie na jerku, zamiast pracowac Cos o tym wiem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomas81 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ano, wtedy najwiecej siedzi sie na jerku, zamiast pracowac Cos o tym wiem Paweł Ty to cały czas siedzisz na jb. Ale przynajmniej popisać można sobie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Paweł Ty to cały czas siedzisz na jb. Ale przynajmniej popisać można sobie na PW w robocie trzeba cos robic 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 w robocie trzeba cos robic Nie tylko coś tylko wszystko co do mnie należy muszę zrobić, a jak czasem luknę na jerka to świat się nie zawali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ale za to jest tylko około 600 użytkowników, którzy nie meldowali się na jerku przez ostatni miesiąc Czyli spora część tych mniej aktywnych i tak tu zagląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Sam dlugi czas tylko czytalem forum ale nic nie pisalem. Naprawde jest co poczytac. Papierowe wydawnictwa sie chowaja. Ci co nie pisza nie sa gorsi tylko jeszcze niegotowi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ano, wtedy najwiecej siedzi sie na jerku, zamiast pracowac Cos o tym wiem Ja też, klawisz F5 mam już całkowicie wytarty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ale za to jest tylko około 600 użytkowników, którzy nie meldowali się na jerku przez ostatni miesiąc Czyli spora część tych mniej aktywnych i tak tu zagląda...Ładny eufemizm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 niektóre fora mają w regulaminie że np po roku braku logowania usuwają takie konto, można wtedy ustawić mechanizm, który po 6 miesiącach nieobecności przypomni użytkownikowi i ponownie na miesiąc przed, że nie było go wśród nas przez X miesięcy i że niedługo konto może przestać być aktywne. Jednym to coś przypomni, a jak nie to nie będzie "martwych dusz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiktor Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Najnormalniejsza sytuacja jak na kazdym forum oraz w zyciu. Zdecydowana wiekszosc jest nastawiona na odbior Pomyslmy jak to jest pomiedzy naszymi znajomymi wedkarzami w "realu" i proporcje wyjda te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 A ja czekam na dobre pytanie w tej sprawie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 A ja czekam na dobre pytanie w tej sprawie .... Remku, no to pytam, dlaczego po 6 miesiącach aktywności konto nie jest usuwane?Zapewne takie są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Po 6 miesiacach usuwac to troche krotko, chyba ze takie konta bez zadnego wpisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bander Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Remku, zapewne oczekujesz na pytanie typu "co z tym zrobić"... Ja bym nie robił nic... no, może likwidowałbym konta bez aktywności (logowania), tzw. "martwe".To że ktoś nie pisze, nie oznacza, że nie czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Remku, no to pytam, dlaczego po 6 miesiącach aktywności konto nie jest usuwane? Zapewne takie są . Józek, moje pytanie było po to by wymyślić pytanie, na odpowiedź którego będzie sposób na to ... jak zaktywować userów do dzielenia się wiedzą. Nie natomiast bym się tłumaczył. Krótko odpowiadając na Twoje pytanie - bo takie przyjąłem zasady. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Remku, zapewne oczekujesz na pytanie typu "co z tym zrobić"... Ja bym nie robił nic... no, może likwidowałbym konta bez aktywności (logowania), tzw. "martwe". To że ktoś nie pisze, nie oznacza, że nie czyta... Dokładnie tak jest ... ale wybaczcie ... zwijam się teraz bo mamy w kolejnym tygodniu 3 ważne rzeczy, które będą ogłoszone na forum i wymagają naszego bardzo dużego nakładu pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 mi to tak naprawdę wisi, sam przez wiele lat miałem średni stosunek do różnych for i tak wiele się nie zmieniło, w pewnym momencie życia doszedłem do wniosku, że np. takie jak to będzie świetnym sposobem wymiany informacji (nie tylko zbierania), dlatego tak sobie pomyślałem, że skoro 15t Użytkowników i większość choć cokolwiek pisze (wymienia informację), to ogólnie świetnie to wpływa na poziom naszego wędkarstwa, wiedzy, świadomości i dobrze wróży na przyszłość, a tu trochę lipa, dlatego tak słabo się trochę poczułem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie wylejmy dziecka z kapiela. Hipotetyczna sytuacja:Mam 5000 postow, napisalem poradniki, tworzylem forum, przez rok sie nie logowalem, bylem chory, nieodbieralem maili. Wracam a tu konta nie ma. Lipa. Automat wszystkiego nie zalatwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
tak mnie z nudów coś podkusiło i sprawdziłem
Użytkowników - 15249
z czego :
11721 - poniżej 10 postów
w tym 8861 - 0 postów
co Wy na to, jakieś przemyślenia ?, bo ja jakoś słabo się poczułem
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
6
Popularne dni
2 Paź
29
6 Paź
14
7 Paź
8
1 Paź
7
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 9 odpowiedzi
bazyloss 7 odpowiedzi
ictus 6 odpowiedzi
bartsiedlce 6 odpowiedzi
Popularne dni
2 Paź 2015
29 odpowiedzi
6 Paź 2015
14 odpowiedzi
7 Paź 2015
8 odpowiedzi
1 Paź 2015
7 odpowiedzi
Popularne posty
DelTor0
Ano, wtedy najwiecej siedzi sie na jerku, zamiast pracowac Cos o tym wiem
Wiktor
nuda na j.pl?? Bylem użytkownikiem wielu forów, zostawiłem sobie juz tylko j.pl bo tu właśnie nie ma nudy. Jest "ordnung" i masa merytorycznej wiedzy..... A pyskówek ze świeca szukać. Dla mnie bo
pisarz
Od dwóch lat na forum zarejestrowany jest mój kolega , który postów ma zero . A ja się temu nie dziwię , bo jak jesteśmy na rybach i na 4h usłyszę od niego 4 słowa , to myślę sobie , ale się dzisiaj
70 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi