Skocz do zawartości
  • 0

Statystyki "Użytkowników"

bazyloss

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie powiem krótko dla mnie  TO FORUM JEST WIELKĄ  kopalną wiedzy  :D  poznałem tu wielu PASJONATÓW wędkarstwa  ( choć wirtualnie)  z wielu rad i porad skorzystałem  w 100%. Wielu  ludzi z forum korzysta lub będzie korzystało a że nie uczestniczą aktywnie ,nie każdy ma zdolności pisarskie. Ale jedno jest pewne Jerbait.pl  uzależnia  :)  :D  :D Pozdrowienia dla kolegi Bazyloss.Wielkie dzięki za zaufanie. ;)  :)

• Like 4

• 0

Panowie powiem krótko dla mnie  TO FORUM JEST WIELKĄ  kopalną wiedzy  :D  poznałem tu wielu PASJONATÓW wędkarstwa  ( choć wirtualnie)  z wielu rad i porad skorzystałem  w 100%. Wielu  ludzi z forum korzysta lub będzie korzystało a że nie uczestniczą aktywnie ,nie każdy ma zdolności pisarskie. Ale jedno jest pewne Jerbait.pl  uzależnia  :)  :D  :D Pozdrowienia dla kolegi Bazyloss.Wielkie dzięki za zaufanie. ;)  :)

Zgoda w 100% to co jest problemem i wiem o tym to ... odnalezienie tej wiedzy. To zadanie przed nami by oprócz ciekawych przyszłych tematów, pokazywać to co mamy ... bo KOPALNIA to dobra metafora - trzeba niekiedy kopać by coś znaleźć.

• Like 2

• 0

A ja nie mogę strawić ''zalogowanych userów'' pytających WCIĄŻ o to samo,nie czytających tego portalu(FORUM).

Nie wyobrażam sobie rejestrując się na tym portalu,korzystać tylko z forum.(jerkbait.pl to nie tylko FORUM)

Gdzie szacunek do LUDZI ,którzy napisali tyle ARTYKUŁÓW.

CZYTANIE NIE BOLI

SZANUJMY SIĘ.

• Like 2

• 0

"Lepiej się nie odzywać, niech uważają cię za głupka ,niż się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości"- Mark Twain

Ja jako forumowy szczaw, za jakiś czas będę miał 1-szą rocznicę bycia Tutaj. Na pewno coś napiszę. Jest o czym!

Pozdrawiam

• Like 2

• 0

Tak jest na początek czytać czytać i jeszcze raz czytać a naprawdę jest co a nawet popatrzeć na piękne rybki choć to czasem boli że samemu się takich nie łowi :( ,

użytkownik przewertuje parę działów wątków na pewno znajdzie coś co go interesi i  wyrobi sobie zdanie , nie trzeba od razu zakładać nowego tematu

Ja zanim zacząłem pisać czytałem prawie rok i nadal nie nadążam za postępem na forum bo dzieje się bardzo dużo i to mnie cieszy :).

• Like 1

• 0

Krzysiek, ja też nie nadążam a ... siedzę na forum ... baaaaaardzo dużo. Zbyt dużo, bo gdybym siedział mniej, to miałbym czasu na ryby. Ale lubię rozwijać to forum, to moja pasja i czuję, że robię coś fajnego, co innym sprawia przyjemność. Natomiast zawsze, kiedy ktoś wrzuca wątek, że nuuuda, albo nic się nie dzieje, albo lipa ... zastanawiam się skąd to? Czego brakuje .... niekoniecznie temu portalowi.

• 0

Natomiast zawsze, kiedy ktoś wrzuca wątek, że nuuuda, albo nic się nie dzieje, albo lipa ... zastanawiam się skąd to? Czego brakuje .... niekoniecznie temu portalowi.

nuda na j.pl?? 

Bylem użytkownikiem wielu forów, zostawiłem sobie juz tylko j.pl bo tu właśnie nie ma nudy. Jest "ordnung" i masa merytorycznej wiedzy.....

A pyskówek ze świeca szukać. Dla mnie bomba.  :D

• Like 7

• 0

Ja czasem nie nadążam w jeden wieczór, choćby dziś.  :P

Nie sposób przeczytać tyko wątki, które mnie interesują (a nie jest ich masa, raptem kilka), co dopiero dopilnować wszystkich? 

Kolejny raz - szacun dla Remka i adminów, zaprawdę benedyktyńska to robota.  :huh:

• Like 4

• 0

Po 6 miesiacach usuwac to troche krotko, chyba ze takie konta bez zadnego wpisu...

Od dwóch lat na forum zarejestrowany jest mój kolega , który postów ma zero <_< . A ja się temu nie dziwię , bo jak jesteśmy na rybach i na 4h usłyszę od niego 4 słowa , to myślę sobie , ale się dzisiaj rozgadał :D .

• Like 7

• 0

dodam, że 85% Użytkowników zarejestrowała się przed początkiem tego roku ..... i chyba nie trzeba napisać statystyczno-socjologicznego doktoratu, aby wyciągnąć wnioski :)

to dobrze czy źle? w zasadzie należałoby popatrzeć jaka jest dynamika przybywania nowych userów przez te lata, do tego gdzieś będzie coś takiego jak nasycenie rynku,

Edytowane przez wuran

• 0

Większość zarejestrowanych użytkowników forum czyta głównie opinie na temat sprzętu lub giełdę. Rejestrują się głównie dla tego by widzieć zdjęcia. Sam jestem jestem zarejestrowanym użytkownikiem i korzystam z tej kopalni wiedzy bardziej doświadczonych od przeszło 2 lat.

• 0

Wieksza liczba uzytkownikow to takze plus dla potencjalnych reklamodawcow czyli sponsorow j.pl

Za cos trzeba portal utrzymac. Ja bym uzytkownikow nie ruszal, bo co nam szkodza nieaktywni. Niech maja dostep do zdjec inaczej zaloza kolejne konta pod nowymi nazwami.

• 0

No, bardzo tu miło, i jacy fajni nowi userzy, moderatorzy tolerują taką dresiarnię ... niejaki NERO HTF sobie bluzga swobodnie :

"kiedyś spotkasz kogoś w życiu realnym i Twój malowany język się zablokuje. Nie grożę,lecz ostrzegam. Nie pozdrawiam,nie szanuje"

Edytowane przez R0BERT