bazyloss Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 tak mnie z nudów coś podkusiło i sprawdziłem Użytkowników - 15249 z czego : 11721 - poniżej 10 postóww tym 8861 - 0 postów co Wy na to, jakieś przemyślenia ?, bo ja jakoś słabo się poczułem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kolega zgłosił wątek tymczasowo zamknąłem reszta działań jutro bo nie mnie przy komputerze, nie wszystko da się zrobić z telefonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 i_de Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No i pamietajcie również, że częśc to nowi adepci wedkarstwa - wiedza na forum wielka do przyswojenia, strach pytać, bo na pewno już było... a samemu to i nie ma co się mądrzyć póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zamkniecie tego watku czy tez pozniejsze jego usuniecie nie zalatwi sprawy. Tylko wkurzy adwersarzy. Warto stosowac w takich wypadkach narzedzia nieantagonizujace. Wywalic lub zedytowac posty lamiace regulamin ale reszte zostawic. Uczestnicy dyskusji zwlaszcza rozemocjonowani musza miec mozliwosc wypowiedzi, oczywiscie na poziomie i zgodnie z regulaminem forum. Czy zaklejenie ust ostudzi emocje? Raczej je rozpali jeszcze bardziej. Wkurzeni i czujacy sie poszkodowanymi z powodu niesprawiedliwego wrzucenia ich do jednego worka z pieniaczami , forumowi koledzy wyzyja sie w innym watku albo przestana pisac calkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Wieksza liczba uzytkownikow to takze plus dla potencjalnych reklamodawcow czyli sponsorow j.plZa cos trzeba portal utrzymac. Ja bym uzytkownikow nie ruszal, bo co nam szkodza nieaktywni. Niech maja dostep do zdjec inaczej zaloza kolejne konta pod nowymi nazwami. przecież broń boże nikt nikogo nie chce usuwać, myślałem, że chodzi raczej o coś odwrotnego Edytowane 6 Października 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Pawle, problem w tym, że wiele wypowiedzi jest zgodnych z regulaminem, acz niesmacznych dla wielu. Z kolei innym to nie przeszkadza, a nawet podoba się. Kim są "pieniacze"? Nie wrzucamy nikogo do jednego wora z mąką. Groźba kolegi, którego wpis jest ostatnim w wątku, przesądziła o jego zamknięciu. Oczywiście można tylko usunąć ten wpis, ale ..........Moderacja to trudna robota, pozwólmy chłopakom pracować i podejmować decyzje. Starają się utrzymać jaki, taki, porządek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Moderacja to bardzo trudny kawal chleba. Troche jak negocjacje tylko wszystko widac jak na dloni i sa tysiace widzow. Nie chcialem oceniac pracy modow a raczej pokazac kierunek ktory mi wydawal sie sluszny. Kim sa pieniacze to musza ocenic moderatorzy. Ja bym grozbe wywalil bo to przekraczenie granicy ale reszta niech dyskutuje - moge byc oczywiscie w bledzie. Zamykanie watku jak sadze podsyci tylko ogien nienawisci - tak rozumiem ludzka psychike. Edytowane 6 Października 2015 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Dola idola Więcej zaufania do moderacji, mają doświadczenie. Nie pierwsza to gównoburza i nie ostatnia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ilość nigdy przenigdy nie przechodzi w jakość. To nie jest problem moderacji, to problem zdumiewająco nisko uśrednionego poziomu. Co tu moderator ma do roboty ? Normalnie jak w tv - trudno o coś ciekawego albo oryginalnego..Ferdek i kiepski rządzi .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Może róbmy test na błękitną krew podczas rejestracji...Moderatorów ostatnio ubyło, ludzi przybyło.Nie ma co narzekać na pracę modów, część ludzi nie wyniosła kultury z domu, są też tacy w których krew szybko wrze np. Ja, Bujo. Jeżeli mamy do czynienia z gimbusem... Dziecko chce zaistnieć więc rzuca głodne teksty rechocząc przy kompie.Karać dotkliwiej co większych pieniaczy, banować tymczasowo?19 lat temu uruchomili 0202122 wtedy rozpocząłem przygodę z netem. W odmentach ircu, forów trzymali nas krótko. Jak człowiek poszalał ban na dzień lub trzy,często obie strony konfliktu.Przyznam, że dawało to efekty całkiem dobre. Edytowane 7 Października 2015 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Moderacja to bardzo trudny kawal chleba. Moderacja trudna nie jest, ona jest niewdzięczną robotą bo musisz czasami moderować wpisy swoich dobrych kolegów po kiju. Moderowałem dużo większe fora ogrodnicze, administrowałem o roślinach cytrusowych, obecnie od kilku lat Administruję równie dużym jak to, o innym profilu tematycznym ale z trudniejszymi użytkownikami bo z pszczelarzami a tam, gdzie ich dwóch tam trzy zdania. Zapewniam Was że wszystko na forum da się rozwiązać ale trzeba mieć względem swojego działania wiele pokory i umieć wybrać lepsze zło dla dobra innych użytkowników jako ogółu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rebort Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 No i dresiarz dalej wisi, dodatkowo lubiany przez powyższego znawcę moderacji. Banowało się tu za podbicie ogłoszenia w giełdzie a takie chamstwo wisi od dwóch dni. Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 R0BERT nie trolluj powiem krótko bo pijesz jak kogut. Daj ludziom działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rebort Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Skoro nie działają podstawowe procedury typu reakcja moderatorów, odbieranie zgłoszeń itd. i jest taki dział to piszę, nazywaj sobie to jak chcesz. Dodatkowo, jeśli już się chwalimy, kto i gdzie jest moderatorem to i ja się pochwalę, na forum starszym od j.pl i wiem, że usunięcie tak chamskich wpisów to obowiązek i trwa kilka sekund. Więc albo komuś się nie chce, albo ktoś chce by te treści na forum pozostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dalej siejesz ferment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Miły Pan Robert zasługuje na "Delete". Opluwanie wszystkich wokół zawsze jest fajne. Czas ponieść konsekwencje "fajności". Nie chcę poznać forum, którego modem jest Pan Robert. Bardzo lubię "obowiązkowych" Panów, którzy usuwają "tak chamskie wpisy" " w kilka sekund".Miłego wieczoru Panie Robercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Pośród tych nieczynnych jest wielu, których udział w forum zmieniłby być może kierunek jego ruchu - tak charakterystyczny dla równi pochyłej.. Robert - nie pogadasz.. To nie Ty jesteś targetem dla większości Edytowane 8 Października 2015 przez Sławek Oppeln Bronikowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rebort Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Bartsiedlce , bardzo psujesz to miejsce. Jeśli nie widzisz, że moje wpisy są właśnie przeciw opluwaniu, to jest smutne. Edytowane 8 Października 2015 przez R0BERT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 no tak,ale... chodzi nie tylko o to, jaka jest treść, ale i forma wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromadzki Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Od dwóch lat na forum zarejestrowany jest mój kolega , który postów ma zero . A ja się temu nie dziwię , bo jak jesteśmy na rybach i na 4h usłyszę od niego 4 słowa , to myślę sobie , ale się dzisiaj rozgadał . Ha ... w takim razie nie jestem sam, chociaż ja nad wodą podobno nie jestem małomówny No dobra, ale przeglądając I czytając Wasze artykuły i komentarze na JB czuję się jak ryba w wodzie. Temat giełdy oczywiście jest interesujący, no ale brakuje mi troszkę postów a gratki to nie to. Większość moich zabawek wędkarskich ( niektóre z czasów muru znalazło poczesne miejsce u młodszych kolegów lub gdzieś w piwnicy. Mam prośbę do Kol wędkarzy żeby nie traktować młodszych wędkarzy z przymróżeniem oka,( my, ja) też byłem młody. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bjpol Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ..... to już było, te pytania były, odpowiedzi na te pytania były ..... tylko powody milczenia "milczącej większości" się nie zmieniły Podstawowym powodem jest strach, 90% odpowiedzi na pytania początkujących brzmi "wyszukiwarka", pozostałe 10% to stwierdzenia w rodzaju "idź nas wodę i sam zobacz" ...... wiec czemu się dziwić, że nikt nic nie chce pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
tak mnie z nudów coś podkusiło i sprawdziłem
Użytkowników - 15249
z czego :
11721 - poniżej 10 postów
w tym 8861 - 0 postów
co Wy na to, jakieś przemyślenia ?, bo ja jakoś słabo się poczułem
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
6
Popularne dni
2 Paź
29
6 Paź
14
7 Paź
8
1 Paź
7
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 9 odpowiedzi
bazyloss 7 odpowiedzi
ictus 6 odpowiedzi
bartsiedlce 6 odpowiedzi
Popularne dni
2 Paź 2015
29 odpowiedzi
6 Paź 2015
14 odpowiedzi
7 Paź 2015
8 odpowiedzi
1 Paź 2015
7 odpowiedzi
Popularne posty
DelTor0
Ano, wtedy najwiecej siedzi sie na jerku, zamiast pracowac Cos o tym wiem
Wiktor
nuda na j.pl?? Bylem użytkownikiem wielu forów, zostawiłem sobie juz tylko j.pl bo tu właśnie nie ma nudy. Jest "ordnung" i masa merytorycznej wiedzy..... A pyskówek ze świeca szukać. Dla mnie bo
pisarz
Od dwóch lat na forum zarejestrowany jest mój kolega , który postów ma zero . A ja się temu nie dziwię , bo jak jesteśmy na rybach i na 4h usłyszę od niego 4 słowa , to myślę sobie , ale się dzisiaj
70 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi