Mateush Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Talon Trout to witka... Talon w porównaniu do tego co Żbiku szuka czyli BR 2.3 do 21g to będzie delikatniejszy trochę ? Szukam czegoś pod kropy a to czego szukam jest nieosiągalne niestety , muszę znaleźć jakąś alternatywę więc . Sorry Żbiku , że się wcinam w temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Talon w porównaniu do tego co Żbiku szuka czyli BR 2.3 do 21g to będzie delikatniejszy trochę ? Szukam czegoś pod kropy a to czego szukam jest nieosiągalne niestety , muszę znaleźć jakąś alternatywę więc . Sorry Żbiku , że się wcinam w temat A coz takiego nieosiagalnego Mat szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A coz takiego nieosiagalnego Mat szukasz?Chyba wiem. BR 2,52m, 4-18g, 12 lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Hubert dobrze kieruje z tym że nie mhx a starszy G.Loomis GL3 HS9000 6-12lb, koniecznie z GL3 bo IMX juz będzie za szybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Właśnie ten imx jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mam ten i ten , i bardziej zblizony do tego BR będzie GL3 w dwuskładzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mam ten i ten , i bardziej zblizony do tego BR będzie GL3 w dwuskładzie.Jakby Ci Tomku ten imx kiedyś mocno przeszkadzał to wiesz już gdzie pukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mam ten i ten , i bardziej zblizony do tego BR będzie GL3 w dwuskładzie.Dzwoń do Pana Stasia, bo ja nigdy nie znajdę nic innego jak BR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 To jest ten problem że nie mam numeru i trzeba czekac aż się pojawi, tak to juz dawno bym ci to załatwił, ja mam u niego jeszcze jeden blank xls-a więc muszę patrzec czy Stachu nie wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) To trzeba matkę/żonę/córkę pomęczyć o nr do Niego Pewnie na święta wróci, to wypatruj Edytowane 3 Października 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kuba szukasz świętego graala, to ja Ci go pokażę . 7-30g Uchwyt w moim stylu Łowię główką od 5g po 20g z gumkami od 5cm do 12cm. Kij ma ok 17lb mocy ale jest nieprzeciętnie elastyczny, już 30cm sandaczyk go nieźle ugina, pod rybą pracuje wzorcowo. Czucie brań - diabelne. Jest to jeszcze oryginalny blank monstera z Japonii- o cenę kija nie pytaj .Jak widzę Wasze męki w poszukiwaniu uniwersału to przypominam sobie siebie kilka lat temu .Nic innego mi nie potrzeba, raczej do tej pory nikt lepszego nie wymyślił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Tylko w PL, z blankami Rastka taka sama sytuacja jak z tym Blue Rapidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Tylko w PL, z blankami Rastka taka sama sytuacja jak z tym Blue Rapidem Tak już oryginały nie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Chyba wiem. BR 2,52m, 4-18g, 12 lbTalon VI plus 76LF2 tego też nie mogę trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Opinii na temat tego talona jest sporo na forum Prawie w kazdym watku o kropkach http://jerkbait.pl/topic/48625-talon-vi-plus-80-trout/ Bede mial blank gdzies za dwa tygodnie to bede mogl cos dodac od siebie Dodaj koniecznie pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dodaj koniecznie pls Z teo co pamietam to bedzie Trout w starszej wersji, ten 15lb, czyli tez juz nie do dostania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 od buja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 od buja? Nie moj blank, musialbym sie kolegi spytac skad go wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Kuba szukasz świętego graala, to ja Ci go pokażę . 7-30gDSCF0275.JPG Uchwyt w moim styluDSCF0276.JPG Łowię główką od 5g po 20g z gumkami od 5cm do 12cm. Kij ma ok 17lb mocy ale jest nieprzeciętnie elastyczny, już 30cm sandaczyk go nieźle ugina, pod rybą pracuje wzorcowo. Czucie brań - diabelne. Jest to jeszcze oryginalny blank monstera z Japonii- o cenę kija nie pytaj .Jak widzę Wasze męki w poszukiwaniu uniwersału to przypominam sobie siebie kilka lat temu .Nic innego mi nie potrzeba, raczej do tej pory nikt lepszego nie wymyślił.Blank i kijek piękny i kultowy ale w sumie to tez nie to Dolny zakres ok, nie będę używał główek niżej niz 5g + guma. Górny zakres nie jest mi potrzebny większy niz 15g główka + guma 4". Wyżej wchodzę juz na 17lb BR 7-28g. Jedyna nadzieja w Tomku i Panu Stasiu Jak sie nie uda to zamówię u Krzysztofa Blaasa 10lb wzmocnionego do 12-13lb i po sprawie Edytowane 3 Października 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 pewnie będzie od buja czyli mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 pewnie będzie od buja czyli mój To bedzie wedka z niezla historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Blank i kijek piękny i kultowy ale w sumie to tez nie to Dolny zakres ok, nie będę używał główek niżej niz 5g + guma. Górny zakres nie jest mi potrzebny większy niz 15g główka + guma 4". Wyżej wchodzę juz na 17lb BR 7-28g. Nie rozumiesz, ten kij spełnia 2w 1.Nie muszę brać 10-12lb bo mam w nim moc od 8-20lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Kuba szukasz świętego graala, to ja Ci go pokażę . 7-30gDSCF0275.JPG Uchwyt w moim styluDSCF0276.JPG Łowię główką od 5g po 20g z gumkami od 5cm do 12cm. Kij ma ok 17lb mocy ale jest nieprzeciętnie elastyczny, już 30cm sandaczyk go nieźle ugina, pod rybą pracuje wzorcowo. Czucie brań - diabelne. Jest to jeszcze oryginalny blank monstera z Japonii- o cenę kija nie pytaj .Jak widzę Wasze męki w poszukiwaniu uniwersału to przypominam sobie siebie kilka lat temu [emoji38] [emoji38] .Nic innego mi nie potrzeba, raczej do tej pory nikt lepszego nie wymyślił.Józek ale i tak masz 50 innych wędek. O i tak to jest z tymi uniwersalnymi wędkami hehe Ale boron fajny Edytowane 4 Października 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Józek ale i tak masz 50 innych wędek. O i rąk to jest z tymi uniwersalnymi wędkami heheAle boron fajnyTak, ale mniejszy dylemat jaki kij zabrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nie rozumiesz, ten kij spełnia 2w 1.Nie muszę brać 10-12lb bo mam w nim moc od 8-20lb.No ale sam napisałeś, ze lowisz główkami od 5-20g. A co wyżej? 25g i 4" to juz dobrze ponad 30g... Wydaje mi sie, ze bezpieczniej mieć na lodzi 2 kije, jeden do główek 5-15g i drugi do 12-30g i wtedy masz pełny zakres możliwości. A ten Rastaffine chyba nie ogarnie tak dużego zakresu gramatur? Ten Rastek jest piękny, mega mi sie podoba. Nigdy nie lowilem boronem, jednak cena blanku mnie mocno przerasta i raczej nie pozwolę sobie na takie "szaleństwo"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi